Ślady kupy u kota
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Dzięki za odpowiedź. Mam kilka kotów, niektóre mają dłuższą sierść, ale u tego to raczej krótka sierść.
Kiedy się załatwia, zostaje mu trochę wokół pupy, więc jak potem siada, zostawia mały ślad, ale bez żadnych większych resztek.
Pewnie dlatego, że teraz jedzą karmę ze zbożami. Zauważyłam wcześniej, że przy przechodzeniu na karmę bezzbożową kupy były bardziej suche i zwarte, ale było za dużo wymiotów, więc przestałam. Spróbuję podejść do tego jeszcze raz i zobaczę, czy będzie jakaś różnica.
Skoro w chrupkach już są zboża, to nie mogę dorzucać im jeszcze ryżu, bo byłoby tego za dużo, ale ich kupy są dobrze uformowane, choć czasem trochę wilgotne, mimo że to nie jest biegunka.
Dzięki za wszystkie informacje, wezmę je sobie do serca. Dziękuję zwłaszcza dlatego, że trochę krępowałam się pisać o "tych sprawach", a teraz już wiem, że to nie jest do końca normalne i muszę dostosować ich dietę (wiem, że nie jest idealna przez te zboża, ale przynajmniej nie wymiotują).
Miłego dnia!
3 komentarzy na temat 3