Tata nadepnął na mojego kota!!

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć! Dzisiaj rano w ciemnościach mój tata nie zauważył mojego kota i niefortunnie na niego nadepnął (przez to, że było ciemno, nie wie dokładnie, na jaką część ciała). Kociak głośno zamiauczał i uciekł. Przed chwilą wrócił do domu i wydaje się, że chodzi i zachowuje się normalnie, ale i tak się martwię... Na jakie sygnały powinnam zwrócić uwagę? Czy trzeba iść z nim do weterynarza, żeby sprawdzić, czy wszystko jest w porządku?

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

15 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • R
    Ragnar Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Też mi się zdarzyło ze dwa razy nadepnąć na mojego małego potworka. Raz na łapkę, raz na ogon. W obu przypadkach strasznie głośno zamiauczał, ale na szczęście nic mu się nie stało, a ja do najmniejszych nie należę. W tej pierwszej chwili człowiek strasznie się obwinia i martwi, ale przeważnie kończy się na strachu. Tak jak było pisane wyżej – jeśli nie widzisz żadnych niepokojących objawów (normalnie je, pije, nie kuleje) i daje się głaskać jak zwykle, to nie masz powodów do zmartwień. :)
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Uff, ulżyło mi, że każdemu się to zdarza :D

Z tego co widzę, mój kocur ma się dobrze, więc całe szczęście!

Przyznam, że rano nieźle się wystraszyłam tym jego wrzaskiem, już myślałam, że coś sobie złamał :o

Przetłumaczony francuski
    Coco33150
    Coco33150 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Cześć, nawet nie zliczę, ile razy ktoś nadeptał na Coquine... uf...

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Cześć, mnie też się to przytrafiło: jeszcze całkiem zaspana szłam ciemnym korytarzem, a mój czarny kot siedział na samym środku drogi.

Jeśli twój kot pozwala się dotykać, pogłaszcz go – jeśli poczuje ból w jakimś miejscu, gdy będziesz go głaskać, na pewno da ci o tym znać. W innym przypadku myślę, że nie ma się co zbytnio martwić :) tak jak napisała Stellaieux, takie rzeczy po prostu się zdarzają.

Przetłumaczony francuski
    Stellaieux
    Stellaieux Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Cześć, takie rzeczy się zdarzają ;)

Jeśli zachowuje się normalnie, to nie masz się co martwić.

Przetłumaczony francuski
  • 15 komentarzy na temat 15

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post