Zgrubienie po sterylizacji

F
Fanfan32 Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Hej wszystkim! Moja kicia była sterylizowana 10 dni temu. Dzisiaj byliśmy u weterynarza na zdjęciu szwów. Wszystko poszło dobrze, ale pani weterynarz powiedziała, że to zgrubienie pod brzuszkiem to nic groźnego i że to zupełnie normalne. Nie martwię się, bo czytałam na różnych forach, że tak się zdarza, ale czy mogę coś zrobić, żeby ta górka szybciej zeszła? Czy Waszym kotkom też się to przytrafiło? Znaczy, nie Wam, lol, tylko Waszym małym księżniczkom? ;)

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

4 odpowiedzi
Sortuj według:
  • M
    Maeva Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Cześć, mam ten sam problem co Wy i boję się, że Yuna (mój kotek) przebije sobie tę kulkę, bo cały czas się tam gryzie... Macie jakiś sposób, żeby przestała tak mocno drapać się po brzuszku?
    Przetłumaczony francuski
    Aurore Boréale
    Aurore boréale Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Cześć, moja Nova też miała takie zgrubienie po sterylizacji, ale w końcu samo się wchłonęło.
    Przetłumaczony francuski
    F
    Fanfan32 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Będę dawać Wam znać na bieżąco, tak czy inaczej dziękuję, moja kicia zostaje w domu. Dzięki.
    Przetłumaczony francuski
    G
    Goupil70 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Cześć Fanfan

Tak, taka gula (która wygląda, tylko że jest większa, jak pęcherz po oparzeniu, nie?) czasem się zdarza.

Nic z tym nie rób. Albo sama się zmniejszy i zniknie naturalnie.

Albo, jeśli będzie się utrzymywać zbyt długo, będziesz musiał wrócić do weterynarza, który w ramach wizyty sprawi, że się wchłonie i zniknie.

Mimo wszystko obserwuj to uważnie. Unikajcie uderzeń, bójkek czy wyjść, podczas których mogłoby dojść do jej przebicia.

Miłego dnia.

Daj nam znać, co i jak, proszę. Byłoby super.

Przetłumaczony francuski
  • 4 komentarzy na temat 4

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post