Jaki jest koszt leczenia kociego kataru? Proszę o pomoc
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Aktualnie przy drugim nawrocie u mojego kota zapłaciłam jakieś 370 zł 😦 ale już czuje się lepiej, a to przecież najważniejsze.
I tak, to bardzo poważna choroba, przez którą koty mogą umrzeć, bo z czasem przestają po prostu oddychać.
Cześć,
Nie, nie, to było dokładnie około 205 zł za wizytę i leczenie. W mojej okolicy wizyta kosztuje od 95 do 110 zł, zależnie od weterynarza. Nie pamiętam już dokładnie kosztu samych leków, ale tak to właśnie wyszło.
Weterynarz wyznaczyła nam wizytę na jutro na 17:15. Dzisiaj nie było szans na żaden wolny termin. Dam wam znać jutro, jak już będziemy po konsultacji.
U mojego też była pomarańczowa wydzielina z oczu i kaszlał, ale poza tym nic więcej. Jeśli antybiotyk zostanie podany na czas, to wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, żeby cały czas jadł – to dobry znak.
Daj znać, jak już będziesz po wizycie u weterynarza.
Dzień dobry, mój kotek miał właśnie początki kociego kataru i weterynarz policzył mi za to około 320 zł.
9 komentarzy na temat 9