Kot, który uwielbia sałatę!

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Niektóre z moich kotów uwielbiają liście sałaty!

Jak tylko ją myję, zaraz zjawiają się, żeby podkraść listek i go zjeść. Nawet jak jakaś sałata wystaje z klatki mojego ptaszka (on też ją uwielbia), to zaraz przychodzą, żeby ją spałaszować!

Czy sałata nie szkodzi kotom?

I czy to normalne, że tak bardzo im smakuje?

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

21 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Zgłoś

Potwierdzam, z tymi oliwkami to prawda! Sama się o tym (boleśnie) przekonałam, kiedy pewnego razu otwierałam słoik, siedząc na kanapie. Noizette rzuciła się na mnie niemal z furią! Domyśl się, co było dalej: oliwki wszędzie, sok na ścianach, stole, kanapie i mojej koszulce. Piszę to tylko po to, żeby Cię ostrzec: UWAŻAJ, jak będziesz robić próby, lepiej się na to przygotuj! (śmiech)

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Mój kot Virus uwielbia bardzo cienką fasolkę szparagową!!! To obowiązkowy punkt w jego codziennym jadłospisie.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

No tak, faktycznie wszystkie koty uwielbiają oliwki! A u mnie jeden z moich kiciusiów wprost kocha herbatniki i środek chleba razowego!!!!!!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

O, no to następnym razem, jak będę jeść oliwki, sprawdzę, czy moim kotom też posmakują ^^

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Tak, wszystkie koty uwielbiają zapach oliwek, to je totalnie nakręca. Mój bawi się nimi jak szalony i je zjada, a słyszałam od kogoś, że u wszystkich kotów tak to właśnie wygląda.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Hihi, ale to zabawne z tymi zielonymi oliwkami ^^

Moja Bonnie liże orzeszki ziemne i aż warczy, kiedy się jej je zabiera! Ale tam jest przecież mnóstwo soli, więc to wcale nie jest dla niej zdrowe!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Hihi! Moje koty też uwielbiają ser, ale nie byle jaki! Za takim naturalnym do smarowania po prostu przepadają!
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Noizette ma niezłą słabość do camemberta!! I ogólnie do wszystkich serów. Chyba będę musiała jej doradzić jakąś małą sałatkę do tego serka... A z kieliszkiem wina jeszcze chwilę poczekamy!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Ojej, ale to śmieszne! ;D hihi no słuchaj, zostaw go, będzie miał z tego minerały lol
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Ogórek, hihi

Na początku też myślałam, że to na przeczyszczenie, tak jak trawa dla kota, ale nie, on go wcale nie wypluwa. A jak wracam z zakupów, to prawie wszystkie pakują głowy do toreb i rozrywają folię od sałaty, żeby ją zjeść ^^

Przetłumaczony francuski
  • 20 komentarzy na temat 21

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post