Mój kot kładzie się w zlewach
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Hej!
Cóż, musicie też wiedzieć, że moja kotka ma FIV i przewlekłe zapalenie dziąseł.... To naprawdę niefajna sytuacja, ale nic nie da się z tym zrobić :/
Dzień dobry,
Przepraszam, że będę brzmieć nieco alarmująco (mam jednak nadzieję, że się mylę).
Powinieneś umówić się na wizytę u weterynarza, żeby sprawdził jej nerki. Koty cierpiące na niewydolność nerek mają tendencję do przesiadywania przy źródłach wody (umywalki, zlewy...). Biorąc pod uwagę, że Twoja kicia jest już starsza, zwiększa to ryzyko, że mogła pojawić się u niej niewydolność.
Wykryta w porę, jest to choroba, którą można kontrolować za pomocą leków (choć niestety pozostaje nieuleczalna).
Uwielbiam!!! Na trzecim zdjęciu ma taką minkę, jakby mówiła: ej, no! Przeszkadzasz mi tutaj! :)
Dzięki za zdjęcia

Dzięki za wasze odpowiedzi!
Cześć,
Powody, dla których woli te miejsca, to już jej „słodka tajemnica” LOL. Koty są tajemnicze i zmienne, więc całkiem możliwe, że niedługo znów zmieni zdanie. Z drugiej strony, jeśli kot zaczyna kłaść się w miejscach niewidocznych dla domowników, a wcześniej nie miał tego w zwyczaju, może to oznaczać ból lub problemy ze zdrowiem. Instynkt podpowiada im wtedy, żeby się schować.
Wcale nie! =)
Jest 18 stopni
A na zewnątrz między 5 a 9 stopni :/
Może u was jest za gorąco?
10 komentarzy na temat 10