Mój kot ma spuchniętą łapkę
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Co to w takim razie było?
Cześć, u mojego kota też łapka jest bardzo spuchnięta i nie wiem, co robić 
Dobry wieczór, mój kot ma spuchniętą łapkę i kuleje. To kot niewychodzący, więc nie mam pojęcia, co się stało. Nie wiem, co robić 🤷
Cześć, w środę, kiedy wróciliśmy z partnerem z długiego spaceru, zauważyliśmy, że przednia prawa łapka mojego kota jest spuchnięta. Próbowałam znaleźć jakieś żądło, ale nic nie znalazłam. Dzisiaj mamy piątek, a łapa nadal jest spuchnięta. Planuję pójść do weterynarza w poniedziałek (bo wcześniej pracuję).
Mój kot normalnie je, rusza się i skacze, czuje się bardzo dobrze. Jednak kiedy stoi w miejscu, to unosi tę prawą łapkę.

Mam teraz dokładnie ten sam problem, co Ty... Skorzystałam więc z porad innych osób tutaj! Chciałam tylko zapytać, czy łapka Twojego kota była raczej miękka, czy twarda? Bo nie wiem, czy to użądlenie osy, czy nie... 😕
Dzięki

Cześć, mój kot miał dokładnie to samo. Mój weterynarz powiedział mi, że to ugryzienie owada. Podał mu zastrzyk i potem wszystko już było dobrze.