Mój kot ma spuchniętą łapkę

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Hej,

Piszę ten post, bo właśnie zauważyłam, że mój kot ma spuchniętą łapkę! Dostrzegłam to przed chwilą podczas zabawy, wcześniej nie widziałam niczego niepokojącego...

Dotykałam jej, ale kot nie reaguje jakoś szczególnie, nie kuleje, je, pije i bawi się jak zwykle. Nie wiem, czy powinnam jechać do weterynarza na dyżur, czy mogę poczekać do jutra... Nie chciałabym zawracać głowy weterynarzowi bez potrzeby, choć nie sądzę, żeby łapka spuchła bez powodu.

Wrzucam wam zdjęcie:

Mój kot ma spuchniętą łapkę

Nie bardzo wiem, co teraz zrobić :(

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

35 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • G
    Greylox Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dzień dobry,

Moja rada: zadzwoń do swojego weterynarza, żeby mógł Ci doradzić :)

Przetłumaczony francuski
    E
    Emma_07 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Mój kot ma to samo, proszę o jakieś rady

Przetłumaczony francuski
    S
    Sandratrool Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Cześć, mój kot ma to samo, ale zwymiotował już 3 razy i nie wiem, co robić. Pije wodę, ale często się kładzie i nie pozwala za bardzo dotykać łapki.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Cześć, jedna z łapek mojego kota bardzo spuchła po tym, jak go uwiązałem (wiem, że to był kiepski pomysł i bardzo tego żałuję). Jest teraz dwa razy większa od drugiej. Kot spędził noc w domu, normalnie je i wciąż domaga się pieszczot tak samo jak wcześniej, ale nie wiem, co robić, żeby mu pomóc. Czy możecie mi podpowiedzieć jakieś rozwiązanie?
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Cześć wszystkim, mam ten sam problem co Ty. U mnie było tak samo od soboty, ale jak rano wyszedłem i wróciłem wieczorem, to spuchła trzy razy bardziej – wygląda teraz jak Hulk. Myślicie, że powinnam jutro iść do weterynarza?
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Cześć, mój kot ma spuchniętą łapę, leci z niej krew i ropa. Nie mam pojęcia, co to może być.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Cześć, mam ten sam problem ze swoim kotem. Jak to się u Was potoczyło?

Po dwóch wizytach u weterynarza nadal jest tak samo.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Cześć,

Piszę tego posta, bo właśnie zauważyłam, że mój kot ma spuchniętą łapkę! Dostrzegłam to przed chwilą podczas zabawy, wcześniej nie widziałam nic niepokojącego...

Dotykałam jej i kot nie reaguje jakoś specjalnie, nie kuleje, normalnie je, pije i bawi się jak zwykle. Nie wiem, czy powinnam pędzić do weterynarza w trybie pilnym, czy mogę poczekać do jutra... Nie chciałabym zawracać weterynarzowi głowy bez potrzeby, choć nie sądzę, żeby łapka spuchła bez powodu.

Wrzucam zdjęcie:

Nie bardzo wiem, co teraz zrobić :(

Cześć, mam ten sam problem. Jak to się u Ciebie potoczyło?

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Cześć, piszę do Was, bo łapa mojego kota strasznie spuchła – jest chyba trzy razy większa niż zwykle i kiciuś kuleje. Widać, że go boli, ale mimo to nadal jest tak samo miziasty i normalnie je. Co mogę zrobić, żeby ta opuchlizna zeszła?
    Przetłumaczony francuski
    C
    Colombe Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Manonemilie, bardzo się cieszę razem z Tobą, że z Twoim kotem jest już o wiele lepiej! Dzięki, że dałaś nam znać, co u Was słychać. Wymiziaj go mocno od nas.
    Przetłumaczony francuski
  • 20 komentarzy na temat 35

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post