Mój kot uwielbia schnące pranie
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
W sumie, dopóki kiciuś nie niszczy ubrań, to myślę, że to żaden problem ^^
No tak. Zupełnie nas to nie obchodzi. Post bez większego znaczenia. To zachowanie typowe dla mnóstwa naszych kotów, nie ma w tym nic nadzwyczajnego.
Forum jest po to, żeby zadawać pytania, KAŻDE pytanie. Jeśli nie interesuje Cię odpowiadanie na nie, to po prostu przejdź dalej, ale nie widzę powodu, dla którego pozwalasz sobie na bycie tak nieuprzejmym...
Dzień dobry Jizzara,
Rzeczywiście istnieją zapachy, które niektóre koty uwielbiają, i takie, których nienawidzą. U mnie jest tak samo – kiedy rozwieszam pranie, moja kicia kładzie się pod spodem. Nie wygląda na to, żeby je wąchała czy próbowała złapać, ale po prostu tam siedzi (mam małą stojącą suszarkę domową).
Czy myślała Pani o tym, żeby raz czy dwa zmienić proszek do prania albo płyn do płukania i sprawdzić, czy jej zachowanie pozostanie takie samo?
W sumie, dopóki kiciuś nie niszczy prania, to myślę, że nie jest to żaden problem ^^
2 komentarzy na temat 2