Wada zgryzu u kociaka
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
To najważniejsze.
Samej mi ciężko ogarnąć robienie zdjęć. Dam wam znać za 3 miesiące – mam nadzieję, że do tego czasu wszystko samo wróci do normy, trzymam kciuki.
Oto zdjęcia

Oto zdjęcia

Przede wszystkim wielkie dzięki za wasze odpowiedzi. Za 3 miesiące muszę znowu iść do weterynarza, żeby sprawdzić, jak sytuacja się rozwija.
Na razie mały nie ma żadnych problemów z jedzeniem, więc po prostu go obserwuję.
Mój pers to kotek domowy, bez rodowodu.
To, co naprawdę mi się nie spodobało, to sugestia weterynarza hodowcy, że to niby ja coś zrobiłem mojemu kotkowi – i to jeszcze w mailu, a nie przez telefon.
Jeszcze raz wszystkim dziękuję, wasze odpowiedzi bardzo mnie uspokoiły, bo strasznie mi zależy na moim maluchu.
Dzień dobry, czy masz bezpośrednią informację od weterynarza swojej hodowczyni, czy to ona sama Ci to przekazała?
Opinia hodowczyni nie powinna być dla Ciebie zbyt istotna, bo nie jest ona ekspertką. Skoro dwóch weterynarzy uważa, że wszystko wróci do normy, to właśnie ich należy słuchać.
Najlepiej będzie trzymać się tego, co mówi Twój weterynarz – to on ma wszystkie dane i widział Twojego kota.
Mam nadzieję, że pomogłem
Lucas
9 komentarzy na temat 9