Mój kot został postrzelony ze śrutu!

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć,

Chciałam wam opowiedzieć, co przydarzyło się mojej 4-letniej kotce, Mii.

We wtorek wieczorem Mia zaczęła powłóczyć lewą tylną łapką. Łapa była gorąca, a kicia tylko leżała, mimo że zazwyczaj wszędzie jej pełno. W środę rano pojechaliśmy do weterynarza, który przekazał nam straszną wiadomość: Mia ma śrut w nerwie kulszowym! Ktoś do niej strzelił! Weterynarz powiedział, że odzyskanie sprawności w łapce może zająć nawet 2 lata! Przepisał jej antybiotyki i leki przeciwzapalne, które mamy podawać rano i wieczorem. Nie rozumiem, jak można było strzelić do biednego kota i mam ogromną nadzieję, że Mia z tego wyjdzie!

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

12 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Tak, niestety 😔, wielkie dzięki

Przetłumaczony francuski
    Gabyn
    Gabyn Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Strasznie mi przykro z waszego powodu, ale niestety wariaci są wszędzie. Są ludzie, którzy biorą psy i koty tylko po to, żeby się nad nimi znęcać, podrzucają trutki, zastawiają pułapki albo strzelają do wszystkiego, co się rusza – z nienawiści czy dla zabawy...

Szybkiego powrotu do zdrowia dla malutkiej

Przetłumaczony francuski
  • 12 komentarzy na temat 12

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post