Czy pies może się rozmnożyć z kotem?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Patrząc na Pana odpowiedź i sposób, w jaki się Pan wyraża, jest Pan pewien, że to ja jestem tym „debilem”?
W wieku 19 lat to żałosne tak się zachowywać. Proszę nauczyć się poprawnie mówić po polsku, zanim zacznie Pan bez powodu obrażać ludzi.
Dzięki Titain, ale myślę, że z takimi ludźmi nie ma już nadziei.
Poza tym lucenzo, musisz szanować wszystkich, w tym osoby, które nie mówią ci tego, co chciałbyś usłyszeć, zwłaszcza że ona nie okazała ci braku szacunku.
Wracając do twojego pytania – odpowiedź brzmi nie.
Dzień dobry,
Po pierwsze, odpowiadasz na post sprzed ponad 1100 dni...
Po drugie, Twój problem jest zupełnie niezrozumiały. Co to ma znaczyć „mój chiwawa sie znalezć sklejony z moją kotką” (nawet nie miałem siły poprawiać tych wszystkich błędów ortograficznych).
Jeśli Twój problem jest poważny, w co szczerze wątpię, powinieneś założyć nowy wątek.
Eeeee... myślałem, że źle przeczytałem tytuł, ale jednak nie...
Padłam!!! Kot nie może się rozmnożyć z psem. Tak samo jak koza nie może się rozmnożyć ze świnią!
Wyobraź sobie tylko, jakie mieszanki by z tego wyszły.
ptibidule, możesz nam podać swoje źródła na poparcie tego, co piszesz?
No tak... Ale szybko z tym skończyłam ;) Powiedzmy, że pod koniec gimnazjum i na początku liceum znów zaczęłam pisać poprawnie i ładną polszczyzną XD
Teraz aż mnie skręca, jak widzę pismo esemesowe czy te wszystkie dziwne skróty, bo jak się odzwyczaisz, to naprawdę trudno to rozszyfrować :) Poza tym szkoda tak psuć język polski.