Czy pies może się rozmnożyć z kotem?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Czy kot może się rozmnożyć z suczką? Bo mój kot i moja sunia dogadują się aż za dobrze!!

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

70 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Lulu Frnc
    Lulu frnc Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

debilu mój pies się zczepił z moją kotką czaisz to czy nie to nie jest trudne do zrozumienia po co miałbym to zmyślać nie jestem aż takim kretynem bo inaczej bym nie pytał

Patrząc na Pana odpowiedź i sposób, w jaki się Pan wyraża, jest Pan pewien, że to ja jestem tym „debilem”?

W wieku 19 lat to żałosne tak się zachowywać. Proszę nauczyć się poprawnie mówić po polsku, zanim zacznie Pan bez powodu obrażać ludzi.

Dzięki Titain, ale myślę, że z takimi ludźmi nie ma już nadziei.

Przetłumaczony francuski
    Titain
    Titain Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Poza tym lucenzo, musisz szanować wszystkich, w tym osoby, które nie mówią ci tego, co chciałbyś usłyszeć, zwłaszcza że ona nie okazała ci braku szacunku.

Wracając do twojego pytania – odpowiedź brzmi nie.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Mój pies zakleszczył się z moją kotką, rozumiesz to czy nie? To nie jest trudne do zrozumienia. Po co miałbym to zmyślać? Nie jestem aż takim debilem, inaczej bym przecież nie zadawał tego pytania.
    Przetłumaczony francuski
    Lulu Frnc
    Lulu frnc Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dzień dobry,

Po pierwsze, odpowiadasz na post sprzed ponad 1100 dni...

Po drugie, Twój problem jest zupełnie niezrozumiały. Co to ma znaczyć „mój chiwawa sie znalezć sklejony z moją kotką” (nawet nie miałem siły poprawiać tych wszystkich błędów ortograficznych).

Jeśli Twój problem jest poważny, w co szczerze wątpię, powinieneś założyć nowy wątek.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Cześć, mam pytanie. Mój chihuahua w nocy jakoś sczepił się z moją kotką. Czy to coś poważnego? Nie żartuję, to stało się naprawdę i bardzo się martwię ?????? Chciałbym dostać odpowiedź od weterynarza, jeśli to możliwe, i proszę bez żadnych głupich komentarzy.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Cześć, mam pytanie. Mój chihuahua zakleszczył się z moją kotką, czy to coś poważnego?
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Eeeee... myślałem, że źle przeczytałem tytuł, ale jednak nie...

Padłam!!! Kot nie może się rozmnożyć z psem. Tak samo jak koza nie może się rozmnożyć ze świnią!

Wyobraź sobie tylko, jakie mieszanki by z tego wyszły.

Przetłumaczony francuski
    Nattygann
    Nattygann Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

ptibidule, możesz nam podać swoje źródła na poparcie tego, co piszesz?

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Niestety to się już zdarzyło w Rosji, poczytaj sobie o tym.
    Przetłumaczony francuski
    Melly
    Melly Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

No tak... Ale szybko z tym skończyłam ;) Powiedzmy, że pod koniec gimnazjum i na początku liceum znów zaczęłam pisać poprawnie i ładną polszczyzną XD

Teraz aż mnie skręca, jak widzę pismo esemesowe czy te wszystkie dziwne skróty, bo jak się odzwyczaisz, to naprawdę trudno to rozszyfrować :) Poza tym szkoda tak psuć język polski.

Przetłumaczony francuski
  • 10 komentarzy na temat 70

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post