Czy pies może się rozmnożyć z kotem?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Czy kot może się rozmnożyć z suczką? Bo mój kot i moja sunia dogadują się aż za dobrze!!

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

70 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Zgłoś

A tak w ogóle, to nawet jako ośmiolatek wiedziałem, że „małżeństwo” psa i kota jest niemożliwe.

Haha

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Love, ja nie oceniam, ja tylko stwierdzam fakty.

To różnica.

Dla mnie to po prostu bez sensu, żeby w wieku 13 lat zadawać takie pytania, i tyle.

I wcale nie robię z tego wielkiego halo, jak to ujęłaś, to ty strasznie drążysz temat (mdr).

No i proszę, kolejna osoba, która uprawia „rasizm” wiekowy.

Dobra, będę dla ciebie miła, nie mam 53 lat, tylko 98.

No tak, internet dobrze konserwuje (hi hi hi hi hi).

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Natty, ratuj! Rzuć nam jakąś mądrą, filozoficzną myśl, żeby zakończyć tę dyskusję!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Oczywiście, że można się nad tym zastanawiać ninie25, zresztą sama pisałam, że to pytanie też wydało mi się oczywiście dziwne, ale żeby od razu umierać ze śmiechu? Jak dla mnie to raczej smutne. Sorki, ale nie działam według „logiki” ani żadnych „szablonów” (no, chyba że mowa o foremkach do ciasta, mniam :-p)

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    No trzeba przyznać, że jeśli takie pytanie zadaje 13-latka, to faktycznie daje to do myślenia...
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Dzięki za troskę, Dellys, ale nie jestem aż tak wrażliwa, więc jak widać, nie tak łatwo oceniać ludzi, których się nie zna! Po prostu wyraziłam swoje zdanie, nie ma co robić z tego wielkiego halo. Wiesz, właśnie zerknęłam na Twój profil i szczerze mówiąc, nie sądziłam, że możesz mieć 53 lata, bo dla mnie osoby z doświadczeniem wiedzą, że ludzie bywają różni. Może po prostu sama nie mieścisz się w „szablonie”???

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Mam nadzieję, że kot i pies należą do twoich rodziców.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

@Lyly: pisać po gimbusowemu???? Wyjdę pewnie na głupka, ale co to właściwie znaczy????

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Hihi flam ^^

Chichoune, no i dobra, masz już swoją odpowiedź, ale czy mogłabyś unikać pisania tym „pismem gimbusowym” i powtarzania liter po kilka razy? To nie jest Gadu-Gadu, dzięki.

P.S. Nigdy nie rozumiałam, czemu młodsi piszą po dziesięć tych samych liter w jednym słowie, przecież napisanie całego posta musi zajmować strasznie dużo czasu xD O ile prościej byłoby pisać po prostu po polsku ^^

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Nawet nie pofatygowałeś się, żeby przeczytać to, co napisałem.

Logika podpowiada, że 13-latka powinna doskonale wiedzieć, że rozmnażanie kota z psem jest NIEMOŻLIWE.

W przeciwnym razie mamy do czynienia z jakimś szczególnym przypadkiem, a siedząc przed komputerem, nie możemy wiedzieć, że osoba pisząca post „nie pasuje do schematu”.

Zatem to NORMALNE, że odpowiada się komuś, kto w wieku 13 lat powinien być już wystarczająco dojrzały.

Zauważ, że bardzo się staram nie używać pewnych określeń, które mogłyby urazić Twoją wrażliwość...

Przetłumaczony francuski
  • 40 komentarzy na temat 70

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post