Czy pies może się rozmnożyć z kotem?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Czy kot może się rozmnożyć z suczką? Bo mój kot i moja sunia dogadują się aż za dobrze!!

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

70 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Zgłoś

Jasne, Dellys, to ludzka rzecz. Nie mówię, że to pytanie mnie nie zdziwiło, ale jeśli chichoune nie mieści się w schemacie, to nie ma co się z niej wyśmiewać. Myślę, że może jej się zrobić przykro, a przecież potrzebuje tej strony, żeby móc o coś zapytać (ona albo jej młodsza siostra).

Dobra, kończę już, bo skoro Natty wyjdzie na psychologa, to ja zaraz zostanę uznana za moralizatorkę i dobrego samarytanina tego forum (i to do mnie będą uderzać, żeby kupić kalendarz strażacki – tak zupełnie nie na temat, lol!).

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Rozumiem, love, ale przyznaj, że nie da się zawsze brać pod uwagę indywidualnej sytuacji każdej osoby (której przecież nie znamy), więc musimy opierać się na pewnych normach. A patrząc przez ich pryzmat, to zupełnie normalne, że takie pytanie u 13-latki budzi zdziwienie.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    No cóż, nie powiem ci dlaczego, ale ma prawo zadać to pytanie, nawet jeśli oczywiście brzmi ono dziwnie. Widziałem już jednak 13-latków, którzy nie mieli sprawności intelektualnej na swój wiek, co mówi samo za siebie. Ale dobra, dajmy chichoune spokój, przecież i tak dostała już odpowiedź na swoje pytanie i to jest najważniejsze.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Całe szczęście, że nie zapytała, czy kot może się rozmnożyć ze świnką morską...!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

„Biedna ta młodsza siostra, wszystko na nią... biedactwo! hi hi hi...”

Pomyślałam dokładnie o tym samym.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Love, o ile u dziewczynki poniżej 10 lat takie pytania można jeszcze zrozumieć, o tyle w wieku 13 lat wydaje się to już dziwne.

I gdzie niby w tej reakcji widzisz jakąś nietolerancję?

Nigdzie, to po prostu zdrowy rozsądek i tyle!!!

Przetłumaczony francuski
    Nattygann
    Nattygann Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Haha.... nie wiedziałeś, że po godzinach jestem filozofem i psychologiem?!!! Dowiedziałem się tego tutaj, chociaż sam o tym nie miałem pojęcia, wyobrażasz sobie? :))

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Ooooo... Natty, czy Ty tak specjalnie dajesz taką filozoficzną odpowiedź? (lol) ;-)

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Masz rację Ganache, ludzie w internecie faktycznie często się nie starają i nie sprawdzają swoich wpisów, ale mi chodziło bardziej o samą istotę pytania. Może i jest ono bardzo dziecinne, ale jeśli ona naprawdę szuka na nie odpowiedzi i liczy na pomoc forumowiczów, to uważam, że to trochę przykre pisać jej, że zadawanie go jest głupie.

Przetłumaczony francuski
    Nattygann
    Nattygann Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Wszystko na tę młodszą siostrzyczkę... biedactwo! hi hi hi...

Przetłumaczony francuski
  • 50 komentarzy na temat 70

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post