Dlaczego koty tak ładnie pachną?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Hehe, Félia pachnąca cebulą, no nie mogę, też się śmieję! lol
Ahhh Melly, ten „cudny” zapach kupki! lol
Haha, u mnie to samo... Zwłaszcza po wizycie w kuwecie, zaraz po kupce...
Ja uwielbiam wtulać głowę w Réglisse, bo tak ładnie pachnie =D
Omlet z cebulą hihi, musisz mnie zaprosić Euqi!
No śmiało, śmiało, nie krępuj się! ^^
Sorki Ninie, ale dalej się śmieję, nie gniewasz się, co? lol
To wcale nie jest fajne, w takich chwilach ona pachnie serem albo starym tłuszczem... Buuu.
Muhahahahahahaha Ninie! Padłam ze śmiechu!
Francesca, używasz perfum u niektórych swoich kotów? Mogę zapytać, dlaczego?
To taki atut w uwodzeniu, Ninie :)) Tak, a propos tych perfum – przed moją przeprowadzką kotek moich byłych sąsiadów często wpadał pobawić się z Félią (o, zapomniałam o tym, a to mnie jeszcze bardziej uspokaja w kwestii zaakceptowania Gatsby’ego :) ) i sąsiadka doskonale o tym wiedziała, bo jej kot po prostu pachniał moimi perfumami! Koty to takie zapachowe kameleony!
Też uważam, że Némésis pachnie prześlicznie (i w pełni zgadzam się z Twoją opinią, Euqi, jeśli chodzi o psy), zwłaszcza po drzemce na słońcu;
U nas jest tak samo, często czuć od niej moje perfumy albo perfumy mojego faceta po tym, jak ją nosiliśmy na rękach – spokojnie, sami jej nie perfumujemy! ^^
Z kolei nie potrafię wyjaśnić, dlaczego one tak ładnie pachną. Może to jakiś sposób na uwodzenie? lol