Jak podciąć sierść na pupie maine coona
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Moja Mirabelle to maine coon i jest bardzo czysta, przynajmniej na razie żadnych brudów na pupci, uff!!!!
Ma już osiem miesięcy, ta mała łobuziara. Uwielbiam ją. Twoje słodziaki są przeurocze. !!
Pinks, zawsze mnie rozśmieszysz tymi swoimi „niezdarnymi” słodziakami; żeby tak przyciąć sobie futro z kryzy w pyszczku, to jednak trzeba potrafić! Lol
Tresor, Twoje kochane maluchy są przepiękne!
Tak, unikaj krowiego mleka, większość kotów nie trawi laktozy, więc kończy się to biegunką albo luźnymi kupami. Produkty fermentowane jak najbardziej (twaróg, jogurt naturalny, serek naturalny...), ale zwykłego mleka lepiej unikać.
Karma Purina nie jest zbyt dobra. Fakt, jest tania, ale to nie są produkty premium... Na Twoim miejscu bym ją zmieniła...
– mleko: ja swoim nigdy nie daję. Niektóre koty go nie tolerują i mają po nim bardzo luźne stolce albo nawet biegunki... może tak samo jest w przypadku Twojego kota...
Dawaj im po prostu karmę dobrej jakości i nic poza tym: Almo Nature, Hill's (zerknij sobie na Zooplus).
Zerknij na tę stronę, to zestawienie porównawcze karm:
http://www.matoonet.com/comparatif-croquettes-quelles-croquettes-de-chat-choisir

MOJE KOCHANE SŁODZIAKI LOL
Lol, wielkie dzięki za wszystkie rady! Faktycznie jestem sama, więc jest mi ciężko, a mimo że on jest kochany, to po prostu tego nie lubi. Daję mu Purina One Junior, ale mieszam ją z Purina One dla dorosłych kastratów, bo mam też birmańczyka i każdy zagląda do miski drugiego, więc mam kłopot!!! Pogadam o tym z moim weterynarzem, bo dopiero co się przeprowadziłam i muszę go jeszcze wykastrować!!
Czy to możliwe, że to po tej Purinie ma luźniejsze stolce? Wcześniej nie było takich problemów!! Zawsze daję im też mleko do chrupek, czy to źle?