Jak podciąć sierść na pupie maine coona
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Dokładnie, samej jest ciężko, bo nasze skarby nie znoszą, jak im się majstruje przy miejscach intymnych. Ja rozwiązałam ten problem, bo Félia podczas czesania zmienia się w prawdziwą furię. Co tydzień robię tylko absolutne minimum, a regularnie (co około 3 miesiące) zabieram ją do mojego weterynarza na porządne wyczesywanie z pomocą asystenta. Za każdym razem proszę go też o skrócenie tych słynnych kłaczków na pupie i portkach. Robi to maszynką – wygląda to super, o niebo lepiej niż po nożyczkach, i wszystko jest ładnie wyrównane (no bo wiadomo, mała często paradowuje z ogonem w górze, więc pupcia musi się dobrze prezentować! Lol). I starcza to na długo.
Jeśli Twój weterynarz nie mieszka daleko, to bardzo polecam Ci to rozwiązanie, u mnie taka pomoc jest darmowa.
Tak, też to przerabiałam z moim maine coonem, jak był młodszy...
A jaką karmę mu podajesz? Co to za chrupki??
Mąż mi pomagał i trzymał Flemminga, a ja dobrze naostrzonymi nożyczkami wycinałam sierść... Samej jest to dość trudne do zrobienia.....
12 komentarzy na temat 12