Wykastrowany 5-letni kot od jakiegoś czasu ma erekcje

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć,

Mój kot, wykastrowany w wieku 6 miesięcy, ma teraz 4,5 roku i od niedawna (około miesiąca) ma erekcje.

Na początku nie bardzo rozumiałam/rozumiałem, co się dzieje – bardzo często chodził do kuwety i dużo się wylizywał w okolicach penisa. Zabrałam/Zabrałem go do weterynarza, który zdiagnozował infekcję i wdrożył leczenie.

Od tamtej pory ociera się o kanapę, kocyk, poduszki i kołdrę, cały czas ruszając biodrami w dziwny sposób, przy czym miauczy nisko i inaczej niż zwykle. Pewnego dnia wzięłam/wziąłem go na ręce, żeby przyjrzeć się jego penisowi, i zauważyłam/zauważyłem, że ma erekcję.

No dobra, wiem, że wykastrowane koty też mogą się masturbować, ale tutaj – po 4 latach bez żadnych takich zachowań – nagle zaczął to robić... Nie rozumiem tego i trochę mnie to niepokoi...

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

2 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Josiane Lobstein
    Josiane lobstein Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Mój Mendiant też tak robił na swoich ulubionych kocykach i na pluszaku, a żył 15 lat. Cóż, jeśli sprawia mu to przyjemność, to znaczy, że jest szczęśliwy. W razie wątpliwości przedzwoń do weterynarza, żeby zapytać go o zdanie – możliwe, że to leki tak pobudziły mu zmysły.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dobry wieczór,

Kastracja nie zawsze musi oznaczać brak erekcji czy prób krycia. Różnica polega na tym, że kocur nie produkuje już plemników.

Mimo wszystko warto byłoby udać się na wizytę do weterynarza, zwłaszcza jeśli Twój kot miał już wcześniej infekcję dróg moczowych.

Przetłumaczony francuski
  • 2 komentarzy na temat 2

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post