Pocenie się u sfinksa
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Dzięki!!
Znam Zooplus, zamawiam tam żwirek i smaczki w wersji light dla moich dwóch suczek.
Czyli według Ciebie ta karma jest dobra i niedroga?
Wielkie dzięki za Twoje odpowiedzi. 🙂
Możesz je zamówić na Zooplus, podsyłam Ci linki:
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_dla_kota_sucha/sanabelle (sanabelle)
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_dla_kota_sucha/porta21 (porta 21)
Okej! Spróbuję go umyć, ale zacznę od chusteczek. Tak czy siak, dzięki wielkie!!!✌
Dzięki USIBELLE za odpowiedź!! Od razu lecę kupić chusteczki dla niemowląt!!!
Nie, nie, to nic strasznego i tak jak mówisz, jest po prostu trochę więcej mycia, a poranny prysznic to dla mnie podstawa 👌
Powiedz mi, czy po tych chusteczkach wycierasz mu ciałko do sucha? Bo mój Peter to straszny zmarzluch!!!😉
Twoja mała jest przeurocza!!! Wrzucam zdjęcia mojego skarbu, Petera!!!

SELENA123, ja im daję, jeśli mają ochotę, jakieś suche ciasteczka, madlenki...
Możesz mi napisać, gdzie znajdę tę karmę, o której wspominałaś? Nie znam tych marek.
Dzięki!!! 🙂
Jeśli kupisz karmę dobrej jakości, to wcale nie wyjdzie drożej, bo Twoje koty będą jej jeść mniej – jest po prostu bardziej sycąca. Poza tym zaoszczędzisz na wizytach u weterynarza, bo unikniesz różnych chorób wywołanych przez kiepskie jedzenie!
Karmy Porta 21 i Sanabelle kosztują tylko około 22–26 zł za kilogram.
Jakie ciasteczka?
Tak, ser jest dobry dla kotów, tak samo zresztą jak i dla psów, ale oczywiście w małych ilościach!!
Jakieś ciasteczka czy smaczki to tylko od czasu do czasu 👌
Moje jedzą Whiskas dla kotów sterylizowanych – wiem, że to nie jest najlepsza karma, ale widzicie, mam dziesięć kotów, same uratowane biedy, w tym Petera, i dość ograniczone fundusze, więc te „lepsze” karmy są dla mnie po prostu za drogie!! Ale nie dostają do jedzenia tylko tego!!! I wszystkie są w bardzo dobrym zdrowiu, wliczając w to mojego osiemnastoletniego dziadziusia!!!
A jakiej marki karmę mu podajesz? Poza tym nie wydaje mi się, żeby ser był zbyt dobry dla kotów... tak samo zresztą jak ciastka...
Sfinksy, według osoby, od której go mam, są mniejsze od innych kotów. Peter jest okazem zdrowia.
Je to samo, co moje pozostałe koty: suchą karmę, saszetki, kurczaka, ciasteczka, jogurty, sery...
Nie mam kota, ale 3 kg to wydaje się bardzo mało. Jeśli się nie mylę, zapach zależy też od karmy, którą mu podajesz.
- Natychmiastowy powrót ukochanej osoby. Tel: +22990556895
- Szybki powrót uczuć w 24h. Tel: +229 91752665