Pocenie się u sfinksa

Valentina75012
Valentina75012 Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć !!!

Chciałabym wiedzieć, czy inni sfinksowi „rodzice” zauważyli to samo co ja? Chodzi o to, że mój sfinks pachnie potem, zwłaszcza kiedy śpi !!

A ponieważ w nocy bywa mu zimno, przychodzi spać ze mną pod kołdrę i kładzie głowę na moim ramieniu, zupełnie jak człowiek !!! I następnego dnia nie dość, że czuję zapach potu Petera, to jeszcze mam plamy na ramieniu i na ciele – to pewnie przez nadmiar sebum mojego malucha !!!!

Oczywiście to nic takiego, ale pytam z czystej ciekawości, jak to wygląda u Was !!!

Dzięki za wasze odpowiedzi !!!🙂[[👎

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

12 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • Valentina75012
    Valentina75012 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Nie, pytałam mojego weterynarza i powiedział mi, że to nie jest obowiązkowe.

Ewentualnie tylko wilgotna ściereczka, kiedy jest bardzo gorąco.

Trochę się obawiam, bo on nawet w wieku dwóch i pół roku jest malutki, waży ledwie trzy kilo. 🤷

Co o tym sądzisz??

Przetłumaczony francuski
    ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Kąpiesz go?

Przetłumaczony francuski
  • 12 komentarzy na temat 12

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post