Czy krzyżówka birmy z syjamem jest bezpieczna?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Jest PRZE-CUD-NY! Ma ogromne oczy, co sprawia, że jest jeszcze bardziej wyrazisty! No ba...

Oto Blue! Jest u nas od tygodnia i jest po prostu cudowny. Można go brać na ręce i tulić bez końca, a on na wszystko bez problemu pozwala! To straszna przylepa, wierna swoim genom kota birmańskiego. Wieczorem trochę go nosi, jeśli w ciągu dnia nie wybawił się wystarczająco i nie miał odpowiedniej stymulacji, ale w nocy grzecznie śpi w salonie i w ogóle nam nie przeszkadza, dopóki nie wstaniemy – to czysta radość! Widać, że był rozpieszczany od urodzenia i ani trochę nie żałuję swojego wyboru. Jeszcze raz wielkie dzięki za wasze rady! Podobno każdy, kto przychodził obejrzeć kociaki, od razu tracił dla niego głowę, bo jest taki towarzyski. Jedna osoba zaproponowała nawet właścicielce zamianę obróżek, żeby tylko go ze sobą zabrać!!! Ludzie to są jednak zdolni do wszystkiego!!
Gratulacje z okazji adopcji Twojego kociaka, jest przeuroczy! 😻
Życzę mu długiego i szczęśliwego życia! ;-) 😺
Gratulacje z okazji adopcji kotka, jest przeuroczy! 😻
Życzę mu długiego i szczęśliwego życia! ;-) 😺
A dla mnie to po prostu plastry na rany! To szczęście płynące z kojącego towarzystwa, które nigdy mnie nie zrani, bo relacje z ludźmi bywają czasem tak trudne i stresujące...
To mnie zawsze zastanawiało – niektórzy znajomi byli wręcz oburzeni, że wydaję tak duże kwoty na kupno moich kotów, a o weterynarzu już nawet nie wspomnę. Za to w ogóle nie raziło ich kupowanie najnowszego kina domowego czy smartfona, chodzenie co tydzień do restauracji albo wydawanie fortuny na modne buty. Każdy ma swoje wybory i priorytety – dla mnie, tak jak i dla was, najważniejsze są zwierzaki. A patrząc na to, w jakim świecie teraz żyjemy, warto sprawiać sobie przyjemność, póki można, bo nie wiadomo, co przyniesie jutro.