Mój kociak je jak świnka

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim!

Mój mały Gibbs, który powoli już dorasta, je jak prawdziwa świnka...

Właśnie umyłam kuchnię, a kiedy postawiłam mu miskę z chrupkami, znowu połowa wylądowała obok...

Panicz jest tak wybredny, że nie tknie tych, które spadły na podkładkę pod miskę. Zdarza mi się je znajdować nawet w salonie.

Ma miskę z wyższymi brzegami... No i nie mam już pojęcia, co zrobić z tym moim małym prosiaczkiem ^^

Macie jakieś patenty, żeby uniknąć chrupek w całej kuchni???

Dzięki wszystkim!

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

31 odpowiedzi
Sortuj według:
  • D
    Del2244 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dobry wieczór,

Pana/Pani wpis jest wprawdzie związany z tematem, ale nie ma sensu brać udziału w dyskusji, która pochodzi z 2012 roku 😉

Przetłumaczony francuski
    L
    Lilix01 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Spokojnie, moja robi dokładnie to samo. Bierze sobie jedną do pyszczka, a idąc dalej gdzieś ją zostawia i znajdujemy je potem wszędzie 👍 Myślę, że po prostu nie zwracają na to uwagi, bo wiedzą, że zawsze dostaną jeść i nie muszą się martwić o pusty brzuch 😂
    Przetłumaczony francuski
    Bibounecats
    Bibounecats Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

To też zależy od kota, moje 3 mają miski o tej samej głębokości, wcale nie są głębokie, a i tak zawsze ten sam rozwala jedzenie wszędzie :)

Przetłumaczony francuski
    Bibounecats
    Bibounecats Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    To też zależy od kota. Ja mam u siebie trzy, mają takie same miski, ale to zawsze ten sam nabrudzi wszędzie dookoła lol.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Och, a te szyby to już działka Loukasa

Przetłumaczony francuski
    Melly
    Melly Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

No przecież ona chce ci pomóc myć okna! XD

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Padam ze śmiechu dziewczyny, te wasze koty rozrzucające karmę! Lol

Moje jedzą raczej czysto. Co prawda wokół misek zawsze znajdzie się trochę okruszków, ale myślę, że to dlatego, że te chrupki są wyjątkowo kruche. Za to Félia często wyjada mokrą karmę łapkami i wtedy faktycznie sporo ląduje obok (a „uwielbiam” to, jak zaraz po tym idzie drapać w okno grrrrrr...)

Myślę Eivalf, że faktycznie są koty, które bardziej bałaganią przy jedzeniu od innych i nie jestem pewna, czy da się z tym cokolwiek zrobić...

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Hejka, to znowu wróciło

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Na razie!

Przetłumaczony francuski
  • 10 komentarzy na temat 31