Mój kociak je jak świnka
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Tak Melly, no cóż, wrócę tu później...
Pa, pa!
No, u mnie też to cały czas buguje
Hej, czy tylko samce jedzą jak takie małe świnki, czy co?
Tak przy okazji – nie wiem, jak u Was, ale u mnie strasznie wszystko muli! Ciągle mnie rozłącza, masakra.
Super praktyczne! Serio wam to polecam, do tego mega łatwo się czyści :) No i koniec z karmą rozwaloną po całym mieszkaniu :) I miskami z mlekiem przyklejonymi do podłogi... XD
Leżę, Lyly, zwłaszcza że to nie kosztuje dużo (jakieś 30-35 zł). Ja to kupiłem w Maxi Zoo, więc myślę, że w innych sklepach zoologicznych też spokojnie to znajdziesz ;)
Berlioz robi dokładnie to samo co Twój Réglisse, melly, no załamuję ręce xDD i dawaj, macha tą głową i wrzuca chrupki do czyściutkiej wody, a reszta na ziemię, fuj -_-" chyba będę musiała zrobić tak jak Ty, melly, bo mam już dość karmy wszędzie po 5 minutach
Lol Melly :)
i niezły ten Twój zestaw do jedzenia, na pewno jest mega praktyczny :)
W każdym razie, świetnie pomyślana ta podstawka z miskami.
Hahaha, ale ten Twój Réglisse jest szalony! Serio tak potrząsa tymi chrupkami? Musi to wyglądać przekomicznie (pewnie gorzej już ze sprzątaniem).