Mój kociak je jak świnka
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
bo ma odpowiednio dobraną miskę
Ja nic nie podkładałam, Némésis je raczej czysto. Czasami znajdę jedną czy dwie chrupki, ale nic poza tym.
Ja kupiłam/em taką podkładkę :)
„Nawet nie wiem, co ci za bardzo powiedzieć” – niezbyt to po polsku brzmi, powinnam pomyśleć o przeczytaniu swoich postów przed wysłaniem...
Oj, Flavie, słaba sprawa z tym kotem, który tak wszędzie bałagani... Sama nie wiem, co Ci za bardzo doradzić... Może spróbuj zmienić miskę albo zrób tak, jak pisała Nimiss...
W sumie koty są pewnie jak ludzie – są żarłoki, które strasznie przy tym brudzą, i cała reszta ;)
U mnie kilkukrotna zmiana miski nic nie dała, ale może Ty spróbuj, Eivalf.
Mój nigdy nie zjada chrupek, które wywali poza miskę, chyba że nasypiemy mu nowych dopiero, gdy miska jest już całkiem pusta :D (rzadko się to zdarza, zazwyczaj lądują w odkurzaczu)
Kot nie powinien mieć zbyt głębokiej miski – koty tego nienawidzą i strasznie przy tym brudzą. Właśnie dlatego w sklepach zoologicznych, jak porównacie miski dla psów i dla kotów, to zobaczycie, że są inaczej wykonane. Może więc w tym tkwi problem, że ta miska mu po prostu nie pasuje.