Mój kotek bardzo dużo je
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Piszecie, żeby dawać jej mokrą karmę co drugi dzień. U nas to będzie trudne. Jak tylko rano wstanę, ona od razu pędzi do kuchni i miauczy (naprawdę głośno jak na takie małe stworzonko 😂). Nie uspokoi się, dopóki nie dostanie choć trochę do miski, a i tak zjada potem tylko kilka kęsów.
Piszecie, żeby dawać jej mokrą karmę co 2 dni. Też bym tak chciała, ale problem polega na tym, że rano dostaję od niej niezłą burę, dopóki nie nałożę jej jedzenia do miski. No i strasznie głośno płacze, kiedy chce, żeby ją zrozumieć.
oj tak, jest śliczny! będzie z niego naprawdę piękny kot, jak już dorośnie
Jocya, za parę dni skończy 4 miesiące i waży 2,2 kg. Niesamowicie urósł, odkąd go mam! ;)
Dellys, nie martwię się, bo faktycznie źle zrozumiałam.
Zrozumiałam to tak, że jeśli zostawia się karmę w misce na stałe, tak jak ja to robię, to mokra karma byłaby już przesadą, więc odpisałam, że dlatego jej nie podaję.
No cóż, bywają takie dni, kiedy jestem strasznie roztrzepana.
Buziaki i do usłyszenia, jocya
Euquinorev, tak, to normalne, moje maluchy jedzą bardzo dużo, za to Noah i Loukas
jedzą często, ale w małych ilościach, świetnie sami się regulują.
A ile waży Gatsby? Ma już prawie 4 miesiące?
To prawda, zauważyłam, że mały Gatsby je więcej niż Félia i wydaje mi się to normalne. Z kolei u mnie mokra karma jest 2 razy w tygodniu – nakładam tyle samo do obu misek, ale każdy je tam, gdzie akurat chce. Przy stałym dostępie do misek nie da się inaczej i nie mam pojęcia, kto zjada więcej.
Gatsby urósł, Félia nie schudła, więc wszystko jest w porządku! ;)
A wiecie co? One już znają dni, kiedy jest mokre i wyciągają mnie z łóżka, żeby je dostać!! LOL
- Jak skutecznie przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej
- 4 opakowania po 12 saszetek karmy Renal ROYAL CANIN