Mój kotek bardzo dużo je
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Przesłodki ten kociak, i jak pięknie pozuje do zdjęć :p

Ah, no tak Dellys, faktycznie źle Cię zrozumiałam, wybacz.
Czyli to prawda, że dla rosnącego kociaka 100g mokrej karmy dziennie to wcale nie jest za dużo jako dodatek do suchej karmy, zgadza się?
Dzięki Dellys, że wyprowadziłaś mnie z błędu, buziaki!
Hej Jocya.
Chyba nie do końca mnie zrozumiałaś ;)
Chodziło mi o to, że moim zdaniem 100 gramów mokrej karmy dziennie to wcale nie jest za dużo dla rosnącego kociaka.
Właśnie tyle dostają moje maluchy.
Z kolei u dorosłych kotów to prawda – mimo że dostają mokre jedzonko codziennie, to dostają go trochę mniej.
No właśnie, dlatego u mnie sucha karma stoi cały czas w misce i nie daję mokrej karmy.
Osobiście nie uważam, żeby 100-gramowa saszetka mokrej karmy to było za dużo dla kociaka.
Pamiętajmy, że maluchy jedzą naprawdę sporo (często nawet więcej niż dorosłe koty), bo przecież są w fazie intensywnego wzrostu.
Przepiękny kot! Ale masz farta, że go dostałaś, szczęściaro!
Dzięki w jego imieniu ^^ on dobrze wie, że jest śliczny, momentami robi się z niego straszny ważniak lol
Nie stać mnie na to, żeby kupić kota, ale mama mojej znajomej miała miot i mi go podarowała. Mogę wam przyznać, że to teraz prawdziwy król domu...
Myślę, że wyrośnie na naprawdę dużego kota, patrząc na to, jak słusznego wzrostu jest jego tata.

- Jak skutecznie przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej
- 4 opakowania po 12 saszetek karmy Renal ROYAL CANIN