2-miesięczny szczeniak – problem z łapką

N
Nathoche Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim,

Mam taki problem: właśnie wzięłam z hodowli 2-miesięcznego amstaffa. Piesek jest na karmie RC PUPPY i od wczoraj zauważyłam, że dziwnie stawia prawą przednią łapę – jest jakby wykrzywiona, gdy mały siedzi albo stoi w miejscu (postaram się zaraz wrzucić zdjęcie). Skontaktowałam się z hodowcą, który mówi, że to pewnie wina złego dawkowania karmy, nadmiaru albo niedoboru wapnia i że po skorygowaniu diety łapka wróci do normy. Próbowałam umówić się do weterynarza, ale nie ma żadnych wolnych terminów przed 2 stycznia (mieszkam na głębokiej wsi). Piesek nie sprawia wrażenia, jakby go coś bolało, bawi się normalnie i chętnie je, ale mimo wszystko bardzo się niepokoję.

Macie jakieś rady?

2-miesięczny szczeniak – problem z łapką

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

21 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • Kikaah
    Kikaah Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Nie widzę nic niepokojącego w tej łapce. Staraj się, żeby za dużo nie skakał i nie biegał do czasu wizyty u weterynarza. Ale przede wszystkim koniecznie zmień karmę – ta jest bardzo słabej jakości, ma za dużo zbóż i kiepskie białko. Twój szczeniak będzie się o wiele lepiej rozwijał na innej marce.
    Przetłumaczony francuski
  • 21 komentarzy na temat 21

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post