Bardzo wytrzymałe zabawki?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Nie gwarantuję, że jest w 100% niezniszczalna, ale dla tych, którzy szukają solidnej piłki, mam Jolly Soccer Ball, której jestem wielką fanką :)
Na początku sama w to nie wierzyłam, ale to naprawdę solidny sprzęt – psy mogą ją przebijać zębami, a ona i tak sama wraca do swojego kształtu! Warto tylko wziąć na tyle dużą, żeby pies nie mógł jej zbyt łatwo złapać do pyska i zacząć gryźć.
U mnie niestety żaden! Albo w ogóle go nie rusza, ale jak już postanowią się nim pobawić, to przetestowałem ich całe dziesiątki i poza kokosem, który potrafi wytrzymać kilka godzin, nic nie daje rady – nawet te najmocniejsze Kongi!
Są też pluszaki z Konga, te Kong Knots, nie wiem, czy kojarzysz i czy byłyby wystarczająco wytrzymałe dla Twojego psa.
Blue ma dwa, które trzymają się już od dłuższego czasu. Wszystkie inne zabawki też w końcu kończyły z dziurami...
15 komentarzy na temat 15