Odrastanie sierści na bliźnie

Orcka59
Orcka59 Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć! Kupiłem w salonie szczeniaka, który miał już widoczną bliznę, podobno po przepychankach z rodzeństwem. Hodowczyni zapewniała mnie, że sierść tam odrośnie, ale minął już ponad miesiąc i nie widzę żadnej zmiany. Chciałbym prosić was o jakieś rady i opinie, jak można by wspomóc odrastanie włosów w tym miejscu. Z góry wielkie dzięki!

Odrastanie sierści na bliźnie

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

12 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Jeśli miał jakąś poważną ranę, to niestety sierść może już nigdy nie odrosnąć. Czy od czasu zakupu widzieliście się z weterynarzem? To byłoby rozsądne.

Zazwyczaj jednak odrasta, chociaż to pewnie zależy od konkretnego psa... W każdym razie Orion został dotkliwie pogryziony przez psa sąsiadów (uszkodzony nerw i tętnica), a sierść, którą weterynarz zgolił do szycia rany, ładnie mu odrosła!

Przetłumaczony francuski
    Orcka59
    Orcka59 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Tak, byłem już u jednego weterynarza. Mam się u niego pojawić ponownie, żeby upewnić się, że to nie żadna choroba, ale według niego to ewidentnie ugryzienie. W międzyczasie chciałem się dowiedzieć, czy mogę jakoś sam mu pomóc.
    Przetłumaczony francuski
  • 12 komentarzy na temat 12

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post