Żółta wydzielina z penisa u mojego psa

M
Marvin rbt Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć,

Mój pies od zawsze ma taką żółtą wydzielinę z penisa, ale nie wiem, co to właściwie jest? Strasznie mnie to męczy, bo czasem kapie na kafelki, a innym razem zostaje na sierści i bardzo trudno to domyć. Psiak ma 7 miesięcy.

Żółta wydzielina z penisa u mojego psa

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

2 odpowiedzi
Sortuj według:
  • M
    Mel1 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    To tylko drobna infekcja, mój psiak ma to samo i mój poprzedni też, tak samo jak dogi, które mieli moi rodzice. To bardzo częsta sprawa. Weterynarz kazał mi przemywać mu siusiaka. Wet zrobił to alkoholem 🤪, ale ja wolę używać wody utlenionej. Żebyś był spokojniejszy i może dostał jeszcze jakieś rady, możesz zadzwonić do swojego weterynarza albo przejść się do niego (nawet bez psa), żeby pokazać mu zdjęcie i zapytać, co o tym sądzi.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    To może być zapalenie napletka i żołędzi. Najlepiej byłoby, gdybyś udał się do weterynarza. Może ujście napletka nie jest wystarczająco otwarte, żeby ***** mógł się wysunąć – przepraszam za takie sformułowanie.
    Przetłumaczony francuski
  • 2 komentarzy na temat 2

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post