Dziwne...

Solenneb
Solenneb Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Wczoraj kupiłam mojej suni nową zabawkę! Taką piszczącą! I od kiedy ją ma, nie odstępuje jej na krok! Ale słuchajcie, nie dość, że się z nią nie rozstaje, to jeszcze kręci się w kółko z tą zabawką w pyszczku i popiskuje po całym domu! Myślałam, że może się nudzi, więc wychodziłam z nią wczoraj chyba z 12 razy, ale za każdym razem chciała tylko jak najszybciej wracać do domu, brać zabawkę i znowu zaczynała popiskiwać...

To pierwszy raz, kiedy tak reaguje... wcześniej nigdy nie płakała... Próbuję ją uspokoić, głaskać, mówić do niej... ale nic nie pomaga, ona dalej swoje....

Jak mam interpretować to jej zachowanie? Co ona chce mi powiedzieć?

Z góry dziękuję!

ps: Jeśli nie będę od razu odpisywać, to normalne! Muszę lecieć na uczelnię!!

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

22 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • P'titefleur
    P'titefleur Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Piszczące zabawki często tak działają na niektóre suczki.

To kojarzy im się z mamą... zabierz tę piszczałkę, bo to wcale jej nie uspokaja, a tylko sprawia, że czuje się niekomfortowo.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Ja mam u siebie staffika mojej siostry i powiem ci, że nawet jak jesteśmy obok, poświęcamy mu całą uwagę, głaszczemy go i pocieszamy na wszystkie sposoby, to on i tak cały czas popłakuje, bo nie ma przy nim mojej siostry. Może twój pies miał wcześniej jakiegoś psiego kumpla albo inne zwierzątko, którego już z nim nie ma? Może po prostu za nim tęskni i ma depresję? To tylko taka moja teoria – jeśli nie stracił żadnego towarzysza, to szczerze mówiąc nie mam pojęcia, co innego mogłoby mu dolegać.
    Przetłumaczony francuski
  • 22 komentarzy na temat 22

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post