Przetłumaczony francuski
Mój pies gryzie smycz i skacze na mnie podczas spacerów
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Chcesz zabrać udział w dyskusji?
38 odpowiedzi
Sortuj według:
Jasne, dzięki za rady :) Właśnie próbuję go nauczyć komendy „czekaj” i na razie idzie nam całkiem nieźle.
Przetłumaczony francuski
No to super, moim zdaniem to po prostu ekscytacja – pewnie strasznie chce już poszaleć i żeby mu odpiąć smycz 🙂
Przetłumaczony francuski
To border collie.
Przetłumaczony francuski
Odwróć jego uwagę jakąś zabawką albo patykiem, żeby łapał to zamiast smyczy ^^ Popracuj też nad komendą „czekaj” albo czymś podobnym, żeby zaczął kojarzyć cierpliwość i spokój z nagrodą w formie zabawy ^^ Jeśli masz w okolicy jakiś wybieg dla psów, gdzie możesz go bezpiecznie puścić, to wspólne spacery z innymi psiakami na pewno dobrze by mu zrobiły ^^
Przetłumaczony francuski
Hej, jakiej rasy jest twój pies?
Przetłumaczony francuski
Tak, przeważnie tak, ale mój szczeniak jest bardzo towarzyski i strasznie cieszy się na widok ludzi, więc pędzi do każdego, kogo mijamy. Staram się go zabierać do parku tak często, jak to możliwe (4-5 razy w tygodniu) i tam puszczam go luzem, ale w parku często są dzieci i boję się, że może na nie wskoczyć.
Przetłumaczony francuski
Tak, przeważnie tak, ale mój szczeniak jest bardzo towarzyski i strasznie cieszy się na widok ludzi, więc pędzi do każdego, kogo mijamy. Staram się go zabierać do parku tak często, jak to możliwe (4-5 razy w tygodniu) i tam puszczam go luzem, ale w parku często są dzieci i boję się, że może na nie wskoczyć.
Przetłumaczony francuski
Wyprowadzasz go tylko na smyczy?
Przetłumaczony francuski
38 komentarzy na temat 38
Te tematy mogą cię zainteresować
- Bardzo ciekawe posty o psach na Instagramie i Facebooku
- Darmowe bonusy dla nowych graczy w kasynach online