Skończyła mi się karma, czym ją zastąpić?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Cześć,
Polecam Ci przejście na surowe jedzenie! ;)
Pozdrawiam
La Maison du Barf
Czym mogę zastąpić suchą karmę?
Abel, podpisuję się pod Twoim komentarzem... ale mój psiak (border), jak mu dam ryż preparowany albo makaron, to będzie... puszczać bąki całą noc. (padłam ze śmiechu) Nawet jeśli taki psi bąk strasznie śmierdzi, to i tak je kochamy!!!!
Daję moim psiakom tylko makaron (albo ryż preparowany)! I one to uwielbiają! Mieszam go z suchą karmą, z mokrą karmą... I zauważyłem, że po jedzeniu piją mniej i rzadziej muszą też wychodzić na dwór...
No i nie zapominaj o starej dobrej „zupce jarzynowej” zimą, którą mieszam z płatkami. On to uwielbia... Zresztą, on kocha wszystko, co tylko napełni mu brzuszek (lol)... Nie martw się, i tak wróci do swoich chrupek !!!
Super, dzięki!
Mam tylko nadzieję, że po tym wszystkim wciąż będzie chciał jeść swoją karmę! :)
Zastąp to bardzo mocno rozgotowanym ryżem, który porządnie wypłuczesz pod dużą ilością wody. Podawaj z grillowanym mięsem, a jeśli możesz dorzucić jeszcze ugotowaną fasolkę szparagową i marchewkę, to będzie super.....
9 komentarzy na temat 9