Tryb życia Border collie

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Dobry wieczór,

Mam 5-miesięcznego bordera. To nasz pierwszy pies. Behawiorysta mówi nam, że trzeba liczyć minimum godzinę spaceru dziennie. Nasz tryb życia na to nie pozwala! Czy to naprawdę konieczne? Czy pół godziny wystarczy?

Inne pytanie, które może wydać się wam głupie, a nawet nie na miejscu... ale jak to jest z higieną, gdy ma się psa??? Nieładnie pachnie (jeśli macie jakieś sposoby, dajcie znać), strasznie się brudzi od tego ciągłego wchodzenia i wychodzenia... czy jestem przewrażliwiona na punkcie czystości? Czy to normalne? Przecież nie jestem jedyną osobą, która chce mieć czysty dom i psa??? Przepraszam za te przemyślenia i pytania, ale mamy wątpliwości, czy zatrzymać naszą suczkę... czujemy, że to nas po prostu przerasta...

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

12 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • Gabyn
    Gabyn Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

To jakiś weekendowy troll????

Przetłumaczony francuski
    Docline
    Docline Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Pół godziny dziennie dla twojego psa?