mój chihuahua waży 5 kg – czy to normalne?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Mój chiłka ma 36 cm i waży 5,2 kg. Wszyscy mi mówią, że to nie jest prawdziwy chihuahua. Ale to nieważne, adoptowałam go, gdy miał 2 lata, po tym jak został porzucony przez swoją pierwszą rodzinę. Prawdą jest jednak, że zastanawiam się, czy on nie jest po prostu za gruby.

Ale co to za różnica, czy ma rodowód, czy nie! Zobacz, to mój, ma 15 miesięcy i strasznie go kocham. On też waży 5 kg i ma 22 cm, więc w czym problem? Bierze się psa, kocha go i jest on pełnoprawnym członkiem rodziny.

Cześć, sama mam chihuahua papillon, którego wzięłam z profesjonalnej hodowli. Ma 2 lata i 4 miesiące i przy ostatnim ważeniu miał około 6 kg. Jego waga i wzrost wciąż mnie zadziwiają, zwłaszcza że widziałam jego rodziców z rodowodem, w przeciwieństwie do mojego Milou, który go nie ma. Swoją drogą zastanawiam się dlaczego. W każdym razie, mam oczywiście pewne pytania co do mojego bobasa, ale nieważne skąd pochodzi i czy jest rasowy, czy nie – nic nie zmieni miłości, jaką do siebie czujemy, nawet jego duży tyłeczek 😉
Cześć, sama mam chihuahua papillon, którego wzięłam z profesjonalnej hodowli. Ma 2 lata i 4 miesiące i przy ostatnim ważeniu miał około 6 kg. Jego waga i wzrost wciąż mnie zadziwiają, zwłaszcza że widziałam jego rodziców z rodowodem, w przeciwieństwie do mojego Milou, który go nie ma. Swoją drogą zastanawiam się dlaczego. W każdym razie, mam oczywiście pewne pytania co do mojego bobasa, ale nieważne skąd pochodzi i czy jest rasowy, czy nie – nic nie zmieni miłości, jaką do siebie czujemy, nawet jego duży tyłeczek 😉