mój chihuahua waży 5 kg – czy to normalne?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

mój chihuahua waży 5 kg, ma rok i 3 miesiące. Ma 30 cm w kłębie, ale nie jest gruby. Możecie mi dać jakieś info na ten temat ?!?!

dzięki (:

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

42 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Zgłoś
    A Misssms, mój Chucky ma rok i 5 miesięcy!!
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Wielkie dzięki!
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Dzień dobry, wzorzec chihuahua przewiduje maksymalnie 3 kg, aby pies mógł otrzymać rodowód, ale przecież nawet rasowe pieski z udokumentowanym pochodzeniem mogą ważyć więcej niż te 3 kilo... Przestańcie więc wmawiać tej dziewczynie, że jej chihuahua to kundel – on jest po prostu poza wzorcem rasy... I pod żadnym pozorem nie odchudzaj swojego psa, chyba że tak zaleci weterynarz... Niektórzy ludzie wypisują naprawdę niesamowite bzdury... A poza tym, nawet gdyby Twój piesek nie był w stu procentach rasowy, to przecież nie znaczy, że będziesz go kochać mniej... Ucałuj ode mnie swojego chichi.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Możesz mi powiedzieć, ile on ma lat?

Przetłumaczony francuski
    Célineo
    Célineo Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Mało to pocieszające dla niej >_>

Stop radom promującym znęcanie się na forum: Przestańcie doradzać bicie, duszenie, rażenie prądem, krzyczenie, zadawanie bólu, straszenie czy traumatyzowanie... Istnieją inne rozwiązania, oparte na szacunku do zwierzęcia!!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    To na pewno nie jest prawdziwy chihuahua, sama mam taką i waży tylko 2 kg!
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Okej, dzięki!
    Przetłumaczony francuski
    Célineo
    Célineo Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Brak rodowodu = to nie chihuahua. Jedynym sposobem, żeby pies był uznany za rasowego, jest wpis do księgi rodowodowej. Skoro go nie ma, pies wcale nie musi spełniać wzorca rasy, więc może być za duży, za ciężki...

Stop radom promującym znęcanie się na Wamiz: Przestańcie doradzać bicie, duszenie, rażenie prądem, krzyczenie, zadawanie bólu, straszenie czy traumatyzowanie... Istnieją inne rozwiązania, oparte na szacunku do zwierzęcia!!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    No i taki właśnie jest. Jego tata to chihuahua bez rodowodu, mama też chihuahua bez rodowodu. On nie ma papierów, ale to chihuahua !!!!!!!!
    Przetłumaczony francuski
  • 30 komentarzy na temat 42

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post