Mój pies ma guzek w okolicy gardła
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
zezette, wróć do weterynarza albo udaj się do innego po drugą opinię; tutaj nic nie będziemy w stanie poradzić
👍
Cześć, sorki, dzień dobry! Mój piesek wrócił już od weterynarza w sprawie tej kulki przy gardle – okazało się, że to komar albo coś innego go ugryzło i wdała się infekcja. Co do łap, to po prostu powiększone węzły chłonne, które teraz wyszły, ale to nic groźnego i za jakiś tydzień powinny zniknąć. Dostał zastrzyk, a na te zgrubienia przy gardle też był zastrzyk i środek na wyciągnięcie ropy. W obu przypadkach to ugryzienia komara albo jakiegoś innego dziadostwa. Tak mi ulżyło, że to nic poważnego! A jeśli wymiotował, to przez to, że te gule go po prostu drażniły 😳 Czy możecie mi powiedzieć, jak można usunąć stąd post, proszę?
Jasne, buziaki
I od dwóch miesięcy, odkąd twój pies choruje, nie byłeś u weterynarza? Ja chyba śnię! To jest jakiś koszmar!
9 komentarzy na temat 9