Mój pies zasłabł
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Oglądałyśmy ten film z córką już chyba z 8 czy 10 razy ^^
To taki fajny, sympatyczny Disney
Uwielbiam scenę z babeczką, ten pies jest po prostu niesamowity... w oryginale jeszcze lepszy!!!!
Wymiziaj ode mnie swojego pięknego Odina
Dobrej nocy
No tak, czasem jak kopiuję, to działa, a innym razem kompletnie mi nie wychodzi.
To trochę irytujące.
A tak, kumpel mi wspominał o tym filmie, muszę go w końcu obejrzeć.
Misanthrope, nawet jak kopiuję, to nie mogę trafić na ten właściwy filmik.
Oj tak!
Ale w sumie nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, bo dzięki temu pogodził się z weterynarzem.
Zaczął się już stresować przez te ostatnie wizyty z łapką, a teraz wet go za bardzo nie męczył, więc mały się wyluzował i znowu są z weterynarzem kumplami.
To super! :)
Linki przestały działać bezpośrednio. Trzeba je kopiować i wklejać. Wiecie może, czy to normalne, czy trwają jakieś prace techniczne? Na Wamiz jest coraz więcej bugów i funkcji, które po prostu nie działają.....
To był francuski fragment z AlloCiné – film „Turner i Hooch” Disneya z Tomem Hanksem.
Z dogami de bordeaux..
🙂
To mój kochany wielki bobas :) Nie należę do osób, które biegają do weta z każdą drobnostką, ale jak trzeba, to trzeba.
To prawda, że rzadko spotyka się dogi de bordeaux, zresztą jak wszystkie duże rasy.
Odpoczywaj! Ale strachu napędziłeś swojej mamie!