Mój pies zasłabł

M
Mel1 Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Wszystko jest w tytule – w nocy ze środy na czwartek mój pies dosłownie się przewrócił.

Wstał z fotela, podszedł do drzwi i tam się osunął. Leżał przez chwilę taki zupełnie „rozbity”, a potem wszystko wróciło do normy.

To już drugi raz, kiedy przydarzyło mu się takie zasłabnięcie.

Za pierwszym razem (2 miesiące temu) nie panikowałam, bo po 5 minutach już wszystko było dobrze. Zasłabnięcie może się zdarzyć każdemu, tak jak nam. Ale skoro to już drugi raz, to...

Macie może jakiś pomysł, co to może być?

Od razu zaznaczę: oczywiście nie szukam diagnozy, a jedynie jakichś „tropów”. I jasna sprawa – zanim tu napisałam, umówiłam się już do weterynarza, mamy wizytę jutro o 16:30.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

70 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • Doudou229
    Doudou229 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Oglądałyśmy ten film z córką już chyba z 8 czy 10 razy ^^

To taki fajny, sympatyczny Disney

Uwielbiam scenę z babeczką, ten pies jest po prostu niesamowity... w oryginale jeszcze lepszy!!!!

Wymiziaj ode mnie swojego pięknego Odina

Dobrej nocy

Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś

No tak, czasem jak kopiuję, to działa, a innym razem kompletnie mi nie wychodzi.

To trochę irytujące.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    U mnie żaden link nie działa poprawnie, muszę przy nich kombinować na własną rękę. Nie było mnie dwa miesiące, a teraz widzę, że mnóstwo funkcji zniknęło albo strasznie się buguje!
    Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś

to był francuski fragment z AlloCiné, film „Turner i Hooch” Disneya z Tomem Hanksem i dogami bordoskimi.. 🙂

A tak, kumpel mi wspominał o tym filmie, muszę go w końcu obejrzeć.

Misanthrope, nawet jak kopiuję, to nie mogę trafić na ten właściwy filmik.

Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś

Odpoczywaj! Aleś strachu mamie narobił!

Oj tak!

Ale w sumie nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, bo dzięki temu pogodził się z weterynarzem.

Zaczął się już stresować przez te ostatnie wizyty z łapką, a teraz wet go za bardzo nie męczył, więc mały się wyluzował i znowu są z weterynarzem kumplami.

To super! :)

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Linki przestały działać bezpośrednio. Trzeba je kopiować i wklejać. Wiecie może, czy to normalne, czy trwają jakieś prace techniczne? Na Wamiz jest coraz więcej bugów i funkcji, które po prostu nie działają.....

Przetłumaczony francuski
    Doudou229
    Doudou229 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

To był francuski fragment z AlloCiné – film „Turner i Hooch” Disneya z Tomem Hanksem.

Z dogami de bordeaux..

🙂

Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś
    No naprawdę nie idzie mi z tymi linkami, Doudou, nie widzę tego, co chciałeś mi pokazać. Wyświetla mi się tylko jakaś lista niewidocznych.
    Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś

Też odetchnęliśmy z ulgą, dobrze, że szybko zareagowałeś i poszedłeś do weterynarza. Dogi de bordeaux są urocze, nigdy wcześniej żadnego nie widziałem...

To mój kochany wielki bobas :) Nie należę do osób, które biegają do weta z każdą drobnostką, ale jak trzeba, to trzeba.

To prawda, że rzadko spotyka się dogi de bordeaux, zresztą jak wszystkie duże rasy.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Odpoczywaj! Ale strachu napędziłeś swojej mamie!

Przetłumaczony francuski
  • 40 komentarzy na temat 70

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post