Czerwona krostka na penisie mojego psa
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
To nie wygląda najlepiej... Wybrałbym się z tym do weterynarza.
Dzień dobry
Jestem również bardzo zaniepokojona, bo od dzisiaj mój york ma krostkę w okolicach penisa. Czy mogą mi Państwo powiedzieć, czy to coś poważnego?

Mój pies miał takie krostki też w innych miejscach – po prostu je przebiłem i pilnowałem, żeby się ładnie zagoiło.
Jeśli Twojemu psu to nie przeszkadza, możesz to tak zostawić i poczekać, aż samo przejdzie. Mojego psiaka to swędziało, więc im szybciej było po wszystkim, tym szybciej miał spokój. Ale nie u każdego psa musi być tak samo.
Wydaje mi się, że u mojego szczeniaka dzieje się to samo, tylko na dużo wcześniejszym etapie. Co o tym sądzicie?

Dokładnie! Co do milimetra. On też ma trzy i pół miesiąca!
Ufff, naprawdę się strachu najadłem! Zacząłem już sobie wkręcać najróżniejsze choroby, o których naczytałem się w internecie. Całe szczęście, że istnieją takie fora i ludzie jak wy, którzy poświęcają nam swój czas i uwagę, wielkie dzięki! I jasne, będę was informować na bieżąco 😁