Czerwona krostka na penisie mojego psa

R
Romain comissaire Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć,

U mojego 3-miesięcznego szczeniaka pojawiła się dzisiaj mała czerwona krostka na penisie. Czy mogę wrzucić zdjęcie, czy jest to tutaj zabronione? To mój pierwszy pies, więc nie mam pojęcia, czy to zwykłe ugryzienie, czy może coś poważniejszego. Wstawienie zdjęcia na pewno ułatwiłoby mi opisanie wam całego problemu.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

15 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • Doudou229
    Doudou229 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

🙂

No naprawdę pech, to biedactwo ma to w takim niefortunnym miejscu...

Tak jak radzi Misanthrope, dbaj o to przez tydzień (tylko pilnuj, żeby się nie lizał...)

Daj znać, co i jak...

A tak poza tym, to zupełnie szczerze, ten brzuszek jest po prostu obłędny, no rozpływam się...

Coś uroczego...

Przetłumaczony francuski
    ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Spokojnie, to na pewno wrośnięty włosek. Śmiało przemywaj to miejsce Betadine nawet 3 razy dziennie, lekko pocierając gazikiem. Włosek sam pęknie i wyschnie – za jakieś 8 dni nie powinno być już po nim śladu. Daj nam znać, co i jak. Dzięki!

Przetłumaczony francuski
    R
    Zgłoś

Dobrze, posłucham waszych rad, dzięki wielkie, ale i tak wrzucę zdjęcie, żeby mieć pewność – nigdy nic nie wiadomo 🤷

Przetłumaczony francuski
    R
    Zgłoś

Dobrze, posłucham waszych rad, dzięki wielkie, ale i tak wrzucę zdjęcie, żeby mieć pewność – nigdy nic nie wiadomo 🤷

Przetłumaczony francuski
    ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Możesz spokojnie wrzucić zdjęcie, nie jest to zabronione. Już teraz mogę Ci powiedzieć, że to nic takiego. Na pewno wrastający włosek – u szczeniaków to częsta sprawa. Przemywaj to Betadine rano i wieczorem. Powinno urosnąć, aż w końcu samo pęknie. Nie trzeba robić nic więcej, to nic groźnego.
    Przetłumaczony francuski
  • 15 komentarzy na temat 15

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post