Czy to prawda, że suczki lepiej dogadują się z mężczyznami i na odwrót?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć!

Niedługo będę mieć małego Cavaliera i hodowczyni powiedziała mi, że suczki lepiej dogadują się z mężczyznami, a samce z kobietami. Czy to prawda?

Z góry dzięki!!!

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

11 odpowiedzi
Sortuj według:
  • ?
    Zgłoś
    Dzięki wszystkim!!! Jeszcze się nie zdecydowałam – myślę o samiczce, ale wciąż się waham.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

To prawda, zawsze mi mówiono, że suczki są większymi pieszczochami niż samce i faktycznie miałam takie doświadczenie z sunią mojej znajomej. Mój pies jest zupełnie inny, no ale cóż, tak to już po prostu jest.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

WOLF, dlaczego tak mówisz?

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Mam i psy, i suczki. Wszystkie tak samo lubią tego, kto daje im jeść i tego, kto wychodzi z nimi na spacer. Wszystko zależy od reakcji opiekuna, więc do mojego męża garną się tak samo chętnie jak do mnie – nie widzę pod tym względem żadnej różnicy.

Przetłumaczony francuski
    Wolfman
    Wolfman Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    To wszystko to same bzdury!!!!
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    U niektórych psów to widać jak na dłoni – suczki często wolą pana domu, a psy (samce) wolą swoją panią. Moi chłopcy są może bardziej zżyci ze mną, to prawda, ale skoro tylko ja się nimi zajmuję, to się to tak naprawdę nie liczy. Nawet u kotów to widzę – moje zdecydowanie wolą mnie.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

To zależy od psiaka :)

York moich rodziców zawsze kochał mnie nade wszystko, a teraz widzę po mojej suni chihuahua, że ona woli facetów lol Chociaż też za mną chodzi i kocha mnie tak samo mocno!

Ale jak tylko jej ludzki tata jest obok, to uuuuwielbia siedzieć mu na kolanach.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    To nie do końca jest potwierdzone... Miałem zwierzaki obu płci i najczęściej lgną do tych osób, które zajmują się nimi najwięcej. Suczka jest zazwyczaj nieco większą pieszczochą niż samiec...
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

U mojej suni jest zazwyczaj na odwrót, bo czasem, mimo że to kobiety, ona ich po prostu nie lubi...

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Mam taką małą sunię shih tzu, ma 16 miesięcy. To prawda, że bardzo lubi facetów – kobiety oczywiście też, ale przy mężczyznach robi się z niej straszny pieszczoch. To niby subtelna różnica, ale da się to wyczuć. To nie tak, że kocha ich mocniej, to po prostu jakaś taka sympatia, zupełnie jak u małej córeczki z tatusiem.
    Przetłumaczony francuski
  • 10 komentarzy na temat 11

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post