Czy to prawda, że suczki lepiej dogadują się z mężczyznami i na odwrót?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Nie do końca tak jest zależy od psa nie od rasy tylko od osobowości
2011...
To prawda, zawsze mi mówiono, że suczki są większymi pieszczochami niż samce i faktycznie miałam takie doświadczenie z sunią mojej znajomej. Mój pies jest zupełnie inny, no ale cóż, tak to już po prostu jest.
WOLF, dlaczego tak mówisz?
Mam i psy, i suczki. Wszystkie tak samo lubią tego, kto daje im jeść i tego, kto wychodzi z nimi na spacer. Wszystko zależy od reakcji opiekuna, więc do mojego męża garną się tak samo chętnie jak do mnie – nie widzę pod tym względem żadnej różnicy.
To zależy od psiaka :)
York moich rodziców zawsze kochał mnie nade wszystko, a teraz widzę po mojej suni chihuahua, że ona woli facetów lol Chociaż też za mną chodzi i kocha mnie tak samo mocno!
Ale jak tylko jej ludzki tata jest obok, to uuuuwielbia siedzieć mu na kolanach.
- Oddam psa typ husky pomóżcie
- Szczerze mówiąc, to jedno z tych pytań, na które nie ma czarno-białej odpowiedzi.