Czy to prawda, że suczki lepiej dogadują się z mężczyznami i na odwrót?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
To prawda, zawsze mi mówiono, że suczki są większymi pieszczochami niż samce i faktycznie miałam takie doświadczenie z sunią mojej znajomej. Mój pies jest zupełnie inny, no ale cóż, tak to już po prostu jest.
WOLF, dlaczego tak mówisz?
Mam i psy, i suczki. Wszystkie tak samo lubią tego, kto daje im jeść i tego, kto wychodzi z nimi na spacer. Wszystko zależy od reakcji opiekuna, więc do mojego męża garną się tak samo chętnie jak do mnie – nie widzę pod tym względem żadnej różnicy.
To zależy od psiaka :)
York moich rodziców zawsze kochał mnie nade wszystko, a teraz widzę po mojej suni chihuahua, że ona woli facetów lol Chociaż też za mną chodzi i kocha mnie tak samo mocno!
Ale jak tylko jej ludzki tata jest obok, to uuuuwielbia siedzieć mu na kolanach.
U mojej suni jest zazwyczaj na odwrót, bo czasem, mimo że to kobiety, ona ich po prostu nie lubi...