Gdzie znajdę tego przepięknego psa?

C
Cimino33 Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Hej wszystkim, dzień dobry lub dobry wieczór, szukam konkretnego typu psa, którego wcześniej nigdy nigdzie nie widziałem. Z moich poszukiwań wynika, że to może być American Pit Bull Terrier w typie "black panther". Wrzucam fotki, żebyście wiedzieli, o co dokładnie mi chodzi.

Czy to jest właściwa nazwa tej rasy?

Gdzie mógłbym znaleźć takiego psiaka?

Z góry wielkie dzięki za każdą pomoc..

Gdzie znajdę tego przepięknego psa?

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

107 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Na YouTubie można obejrzeć taki rosyjski program, który nazywa się Planeta Sobak – czasami pokazują tam naprawdę dziwne rasy (jeśli chcecie znaleźć ich pełną listę, wpiszcie nazwę w wyszukiwarkę cyrylicą, bo Wamiz nie obsługuje innych alfabetów). Ale ten pies z waszych zdjęć wygląda jak pitbull porządnie ucharakteryzowany do horroru, lol

No tak, jest dość koszmarny!

Przetłumaczony francuski
    Docline
    Docline Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Na YouTube jest taki rosyjski program, nazywa się Planeta Sobak – czasem pokazują tam naprawdę dziwne rasy (jeśli chcesz znaleźć listę odcinków, wpisz nazwę w wyszukiwarkę YouTube cyrylicą, bo Wamiz nie obsługuje innych alfabetów). Ale ten pies z Twoich zdjęć wygląda jak pitbull porządnie ucharakteryzowany do jakiegoś horroru, lol.
    Przetłumaczony francuski
    Kikaah
    Kikaah Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Nigdy nie słyszałem o takim psie, to właściwie po prostu czarny pitbull, nie? Tak czy inaczej, dowiedz się dokładnie, jak to wygląda od strony prawnej, bo w wielu krajach pitbulle nie są dozwolone.

Przetłumaczony francuski
    maelfie
    Maelfie Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Gdzie można dostać tego psa?

Nie w Polsce 👎

Przetłumaczony francuski
    H
    Hazelle Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Nie mam pojęcia, ale w mojej okolicy w Belgii jest zarejestrowana hodowla pitbulli. Nie potrafię wrzucić ci linku do jego strony, nie ogarniam takich rzeczy. Ten pan ma konto na FB: Stanislaw Redno. Może będzie mógł ci pomóc. Myślę, że to prawdziwy pasjonat.
    Przetłumaczony francuski
  • 107 komentarzy na temat 107

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post