Gdzie znajdę tego przepięknego psa?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Nie wiem, czy to cane corso, ale w każdym razie ten wygląda „normalnie”!
Za to tamten ma jakieś dziwne oczy, które wyglądają na serio przerobione.

To nie jest przypadkiem cane corso??
Popatrzcie na te zdjęcia czarnych CC z jasnożółtymi oczami, podobne, co nie?

Dokładnie to samo myślę od samego początku. Ten pies naprawdę nie wygląda naturalnie, a zwłaszcza te jego oczy, które bardziej przypominają wilkołaka niż psa!
Osobiście uwielbiam czarne psiaki, zwłaszcza te krótkowłose.
Ale tutaj jestem sceptyczny i chciałbym zobaczyć psa na żywo, bo Photoshop potrafi zdziałać cuda...
Te oczy to nie jest przypadkiem jakiś efekt retuszu?? Wygląda prawie jak sztuczny pies wyjęty z filmu science fiction!
Z budowy jest całkiem nieźle wyrzeźbiony, jak taki duży rhodesian! To samo ten ogon jak bicz... On jest chyba sporo większy od pitbulla, co nie? W każdym razie, faktycznie... jak widzę, że ludzie przechodzą na drugą stronę ulicy na widok mojego Ridgebacka, to nawet nie chcę sobie wyobrażać, co się dzieje przy tym psie...!
Osobiście nienawidzę psów z kopiowanymi uszami... od razu nadaje im to taki mega groźny wygląd. A przecież takie uszka są tak cudownie mięciutkie do głaskania...
Chcę tylko doprecyzować, że nigdy nie napisałem, że ten pies jest „brzydki” – moja wypowiedź nie miała nic wspólnego z kwestią urody czy jej braku. Chodziło mi o całą tę otoczkę i fantazje, jakie się wokół niego tworzy.
Kiedy ludzie wydają grube tysiące złotych na psa, nie kupują „tylko” zwierzaka, ale całe to marzenie, które im się przy okazji sprzedaje. To w ogóle ciekawe do przeanalizowania, jak się w to trochę głębiej wgryźć. Swoją drogą, są hodowcy, którzy faktycznie „zasługują” na swoją renomę, a są też tacy, u których wygląda to trochę gorzej.