Gdzie znajdę tego przepięknego psa?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
No dobra, dla tych, którzy nie załapali, co mnie tak zraziło w wiadomości autora: „Dzień dobry / Dobry wieczór, szukam konkretnego typu auta, którego nigdy wcześniej nie widziałem. Z moich poszukiwań wynika, że to Lamborghini Aventador 338. Wrzucam zdjęcia dla jasności. Czy to na pewno właściwa nazwa tego modelu? I gdzie mógłbym go dostać?”.
Mam młodszego brata w tym samym wieku i gdyby jutro wyjechał mi z takim tekstem o psie, moja reakcja byłaby dokładnie taka sama.
Poszperałem trochę w sieci i znalazłem hodowlę psa, którego szukasz, tyle że znajduje się ona w Stanach Zjednoczonych. http://www.xxldesignerpitbulls.com
Lol... No jasne, ten jest zdecydowanie mniej groźny 😁 z tamtym pitbullem „Czarną Panterą” lepiej nie zadzierać, ale tego to aż chce się pogłaskać....

Nie, to jest „czarny świniomisiak”! Krzyżówka małej świnki i miniaturowego niedźwiadka.
Okej Cercle, co konkretnie cię zastanawia w moim sposobie odpowiadania? Chciałabym poznać twój punkt widzenia – zawsze jestem gotowa się dostosować, jeśli tylko może to przynieść korzyść jakiemukolwiek żywemu stworzeniu.
Nie, wcale nie uważam Pana argumentu za żałosny, w pełni go rozumiem. Sam nie przejmuję się zbytnio wyglądem psa. To raczej Pana sposób pisania i zwracania się do innych bardziej mnie zastanawia. Ale jak sam Pan mówi: „każdy ma swój punkt widzenia” i myślę, że dotyczy to również tej osoby.

No tak, tylko że on w ogóle, ani trochę nie przypomina czarnej pantery! 👈