Gdzie znajdę tego przepięknego psa?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
I faktycznie, zupełnie otwarcie gardzę tymi komercyjnymi trendami, które skłaniają ignorantów do rozmnażania psów selekcjonowanych wyłącznie pod kątem wyglądu, byle tylko zaspokoić jakieś dziecinne zachcianki. Uważacie, że taka ocena jest smutna? Dla mnie smutna to jest ta ignorancja i idące za nią okrucieństwo. Każdy ma swoje zdanie. A kiedy widzę „prośbę o informacje” po to, żeby „sprawić sobie coś, co mi się podoba”... To mnie tylko utwierdza w moim przekonaniu.
Tak, w Twojej drugiej odpowiedzi… Pierwsza wywarła na mnie zupełnie inne wrażenie. Niemniej jednak przepraszam, jeśli Cię uraziłam. :)
A jednak, jeśli przeczytacie odpowiedzi jeszcze raz, zobaczycie, że jako jedyna tak naprawdę udzieliłam odpowiedzi, której szukał autor.
Na tym zdjęciu wygląda na prawdziwego olbrzyma!
Tak, wiem ^^
A poza tym znalazłam taką „czarną panterę”! Jest przesłodki i można go u nas legalnie trzymać!!

😍😍przepiękny 😍