Gdzie znajdę tego przepięknego psa?

C
Cimino33 Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Hej wszystkim, dzień dobry lub dobry wieczór, szukam konkretnego typu psa, którego wcześniej nigdy nigdzie nie widziałem. Z moich poszukiwań wynika, że to może być American Pit Bull Terrier w typie "black panther". Wrzucam fotki, żebyście wiedzieli, o co dokładnie mi chodzi.

Czy to jest właściwa nazwa tej rasy?

Gdzie mógłbym znaleźć takiego psiaka?

Z góry wielkie dzięki za każdą pomoc..

Gdzie znajdę tego przepięknego psa?

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

107 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

I faktycznie, zupełnie otwarcie gardzę tymi komercyjnymi trendami, które skłaniają ignorantów do rozmnażania psów selekcjonowanych wyłącznie pod kątem wyglądu, byle tylko zaspokoić jakieś dziecinne zachcianki. Uważacie, że taka ocena jest smutna? Dla mnie smutna to jest ta ignorancja i idące za nią okrucieństwo. Każdy ma swoje zdanie. A kiedy widzę „prośbę o informacje” po to, żeby „sprawić sobie coś, co mi się podoba”... To mnie tylko utwierdza w moim przekonaniu.

Przetłumaczony francuski
    Clecle09700
    Clecle09700 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Tak, w Twojej drugiej odpowiedzi… Pierwsza wywarła na mnie zupełnie inne wrażenie. Niemniej jednak przepraszam, jeśli Cię uraziłam. :)

Przetłumaczony francuski
    ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Lorna, co za pogarda! To przykre – człowiek zadaje pytanie, a jest oceniany, a nawet obrażany. Interesuje się takim psem i ma do tego pełne prawo.

A jednak, jeśli przeczytacie odpowiedzi jeszcze raz, zobaczycie, że jako jedyna tak naprawdę udzieliłam odpowiedzi, której szukał autor.

Przetłumaczony francuski
    Clecle09700
    Zgłoś

Na tym zdjęciu wygląda na prawdziwego olbrzyma!

Przetłumaczony francuski
    Julie-Cocker
    Julie-cocker Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Ale on jest śliczny :)
    Przetłumaczony francuski
    Julie-Cocker
    Julie-cocker Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    To już nie mopsik lol
    Przetłumaczony francuski
    Clecle09700
    Zgłoś

A poza tym znalazłam taką „czarną panterę”! Jest przesłodki i można go u nas legalnie trzymać!!

Przetłumaczony francuski
    Clecle09700
    Zgłoś
    Lorna, co za pogarda! To naprawdę przykre – człowiek zadaje pytanie, a zostaje oceniony, a nawet obrażony. Interesuje się takim typem psa i ma do tego pełne prawo.
    Przetłumaczony francuski
    L
    Lolo1403 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

😍😍przepiękny 😍

Przetłumaczony francuski
  • 90 komentarzy na temat 107

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post