Guzek na podniebieniu
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Dobry wieczór
Czy masz już może jakąś odpowiedź w sprawie swojego psa? Pytam, bo mój chihuahua ma dokładnie to samo.
Pozdrawiam serdecznie
Dobry wieczór
Mój pies ma dokładnie to samo i bardzo się martwię. Czy może mi Pan/Pani powiedzieć, co to była za mała kulka na podniebieniu?
Pozdrawiam
Dzień dobry, możecie mi powiedzieć, co wasz weterynarz powiedział o tym guzku? Bo mój roczny psiak ma to samo i też się martwię.
Dzień dobry,
Moja sunia ma dokładnie taki sam guzek na podniebieniu i bardzo się martwię. Byłam już u mojego weta i poradził mi zrobienie biopsji. Bardzo chciałabym się dowiedzieć, co powiedział Twój weterynarz i co to ostatecznie było.
Z góry wielkie dzięki!
Cześć, udało Ci się dowiedzieć, co to była za kulka? Moja 8-miesięczna sunia ma to samo na podniebieniu, u góry za małymi ząbkami. Wizyta u weterynarza kosztowała mnie około 260 zł (antybiotyk i leki przeciwzapalne), minął miesiąc i nic się nie zmienia. Mam wrażenie, że wbił jej się tam kawałek kości albo patyka, ale nie da się tego wyciągnąć, a w ogóle to nie mam pewności, co to właściwie jest... W każdym razie dzięki. Poza tym, podobnie jak u Twojego psiaka, ona jest w pełnej formie i nie wygląda na to, żeby jej to jakoś przeszkadzało, ale boję się, że wda się infekcja, jeśli faktycznie siedzi tam jakieś ciało obce. Dzięki!
Dzień dobry
Czy udało Ci się dowiedzieć czegoś od weterynarza w sprawie tej małej kuleczki, którą on ma na podniebieniu??
Bardzo się martwię, bo mój ma dokładnie to samo... różnica jest taka, że miewa jakby ataki i dziwnie oddycha przez nos... jeśli masz jakieś informacje, będę Ci ogromnie wdzięczna