Klatka – jesteście za czy przeciw?

maelfie
Maelfie Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć,

Nie wiem, czy to tylko moje wrażenie, ale wydaje mi się, że coraz więcej osób używa klatek (nie licząc transportu). Chodzi mi na przykład o zamykanie psa w klatce podczas nieobecności właściciela, żeby nic nie zniszczył albo żeby nie załatwiał się w domu – w ramach nauki czystości, bo przecież pies nie lubi brudzić tam, gdzie śpi. Niektórzy zamykają też psa na noc... Krótko mówiąc, chciałam zapytać, co o tym sądzicie? Jesteście za czy przeciw używaniu klatki i dlaczego? To Waszym zdaniem dobra czy zła metoda? Przydatna czy raczej nie?...

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

22 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • Coco33150
    Coco33150 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Osobiście jestem przeciwko. No fakt, ankieta jest skopana, ale co do błędów, to spokojnie, widywałem gorsze...

Przeciw, bo sam wychodzę do roboty na ponad 12 godzin z rzędu. Nie będę się wdawać w szczegóły, bo to chyba oczywiste...

Przetłumaczony francuski
    maelfie
    Maelfie Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Przepraszam za tę kompletnie nieudaną ankietę i błędy ortograficzne ^^

Przetłumaczony francuski
  • 22 komentarzy na temat 22

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post