Kopulacja u kastrowanego psa
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Cześć, tak, to normalne, jeśli został wykastrowany po 7-8 miesiącu życia. Jeśli zabieg został przeprowadzony prawidłowo, nic wam nie grozi i nie będzie żadnych szczeniaków. Z kolei psy mogą się „zakleszczyć” po samym stosunku.
Samiec może wskakiwać na inne samce, a samica na inne samice lub samce – w takim przypadku to kwestia dominacji i tutaj też nie ma ryzyka, że pojawią się szczeniaki lol 😁
To mięśnie pochwy się kurczą, a nie macicy... to jednak nie do końca to samo miejsce! =)
Pochwa, która zaciska się przy pełnej erekcji psa... Wszystko jest ze sobą powiązane (no i przy okazji same psiaki też w tej fazie lol)
Myślę, że sprawa sięga nawet głębiej.
W grupie psów jest to już dość wymowne, ale w stadzie w grę wchodzi wręcz status społeczny i pozycja w hierarchii. Sam akt reprodukcji pozwala każdemu psu dowiedzieć się, jakie jest jego miejsce.
W takim razie miłego wieczoru wszystkim👋
Czyli doszło do złączenia z wykastrowanym samcem, Tania?
Jeśli chodzi o to, czy to dobrze, czy źle, zgadzam się z Tania i Turdus :-)
Myślę, że to ani jedno, ani drugie, po prostu instynkt. (choć samica pewnie i tak czuje się potem lepiej albo jest mniej „napięta”)
A tak w ramach żartu, ostatnio na imprezie musiałem tłumaczyć kumplowi, że koty wcale nie parzą się dla przyjemności LOL
Najwyraźniej umknęło mu info o tych małych haczykach na penisie ^^
Tam, gdzie nie ma skleszczenia... widziałam przypadek „zakleszczenia”. Lorna
Ups, moje „może” odnosiło się do komentarza przed Twoim
Może 🙂