Krówka Śmieszka?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Hej wszystkim!

Chciałam tylko dopytać, czy można dawać ten serek jako smaczek od czasu do czasu? Jasne, mogłabym sama poszukać informacji, ale tutaj zawsze milej jest poznać Wasze opinie...

Moja ma wrażliwy żołądek, więc jestem trochę przewrażliwiona, a to w końcu serek, prosto z lodówki... No i tak się zastanawiam 😅

Dzięki wielkie! I jeśli macie jakieś inne pomysły na przekąski, to chętnie poczytam.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

45 odpowiedzi
Sortuj według:
  • ?
    Zgłoś

@adb, super, dopóki temperatura nie rośnie, to już jest dobrze.

Koda był bardzo osowiały, sporo wymiotował i miał biegunkę. Chorował bite dwa dni, a trzeciego był już rześki i stanął na nogi. Oczywiście uważałam na niego (mała dieta na brzuszek), ale teraz już w pełni doszedł do siebie.

Wydaje mi się, że zmiany pogody faktycznie mogą mieć wpływ na ich zdrowie. Skoro ogólny stan Twojej małej jest dobry, to już jestem o nią spokojniejsza.

Przetłumaczony francuski
    Doudou229
    Doudou229 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Hej Sky, przepis na priv ;-)

fajna ta halloweenowa animacja ^^

Przetłumaczony francuski
    Doudou229
    Zgłoś

Tak, ryż może pomóc na luźne kupy i problemy żołądkowe. Możesz też podać pół banana, chyba że psiak ma cukrzycę.

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze..

.

Przetłumaczony francuski
    Bobkat
    Bobkat Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    No tak, teraz jest sezon na jelitówki. Moja sunia zafundowała mi niezłą dwa lata temu i pech chciał, że zaraziła swojego kumpla, który był wtedy u nas, no super!! Szczyt wszystkiego był taki, że nie chciała pić, więc ugotowaliśmy cały gar ryżu i mieszaliśmy z mięskiem i karmą dla naszych psiaków. Orphée, wracaj do zdrowia, żeby tata pozwolił ci na serek topiony i inne fajne smakołyki ;-)
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

@ Ulthia

Ma 38,2 stopnia temperatury, więc jest w porządku, nie ma gorączki. Trochę tak spokojnie krąży po domu... Obserwuję ją, ale nie wydaje mi się, żeby działo się coś alarmującego.

A jak tam Koda, czuje się już lepiej?

Zastanawiam się, czy one też są tak wrażliwe na pogodę jak my... (ja strasznie źle znoszę zimno). Ostatnio wieczorem wracałyśmy w deszczu i tak sobie myślę, że może ją trochę przewiało, ale to może nie mieć związku – ona ogólnie ma dość wrażliwy brzuszek...

Przetłumaczony francuski
     Sky
    sky Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

😁 Ale masz szczęście, tak, to jest pyszne! Chcesz przepis na priv? Żebyście mogli się tym smakołykiem zajadać razem, ty i Twój psiak...

Ja też! Ja też! ^^

(Sorki, od razu o tym pomyślałam:

https://www.youtube.com/watch?v=FJiHdnD_uHE )

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Ojej, biedna malutka, może coś jej zaszkodziło albo złapała jakiegoś wirusa? Doudou (Koda miał jelitówkę w zeszłym tygodniu).

Obserwuj ją i dawaj znać, co u Was, proszę.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Będę musiała na chwilę „odłożyć ten temat”, bo Orphée wymiotowała wczoraj wieczorem i dzisiaj rano 😥

Nadal ma apetyt, podchodzi do nas, ale też wraca do klatki, żeby się położyć. Nie panikujemy, ale ją obserwujemy. Zmierzę jej temperaturę, jak tylko wstanie. Pocieszające jest to, że jeszcze wczoraj ładnie się bawiła, na zewnątrz nie było żadnych problemów i je bez problemu.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Z przyjemnością!

Przetłumaczony francuski
    Doudou229
    Zgłoś

😁 Ale masz szczęście, tak, to jest pyszne, chcesz przepis na priv?

Żebyście mogli się podzielić... tym smakołykiem dla ciebie i twojej psinki..

Przetłumaczony francuski
  • 10 komentarzy na temat 45

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post