Krówka Śmieszka?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Domowe palmiery z pesto, szynką i parmezanem... Doudou pewnie o nich marzy.
Wyglądają pysznie, mają u Ciebie naprawdę dobrze..
A ja daję domowe pesto. Oxane aż się ślini przed samym piekarnikiem, jak tylko poczuje zapach tych francuskich ciasteczek (palmiersów). Dostaje zawsze jedno takie ciepłe z pesto, szynką i parmezanem.
Przestań, śmieję się do rozpuku, jak tylko wyobrażę sobie tę scenę... 🤭
U mnie w domu psiaki jedzą oczywiście suchą karmę, ale wszelkie skrawki tłuszczu, skórki od sera czy pizzy, serki Apericube itd. też idą w ruch. I pod tym względem nigdy nie było żadnych problemów z trawieniem!
😂 No szczerze mówiąc, nie jestem pewna, czy mi się to uda! Wyczuje mnie na kilometr! Już teraz, jak dodaję łyżkę oleju z łososia do miski, to mi powtarza, że to tylko od czasu do czasu. (Nie myślcie, że jest dla niej niedobry, to po prostu taki „tatuś-kwoka”). Ale jak się na coś uprze, to jest gorzej niż ze mną, a nawet z Orphée!
Jutro czeka nas psychologiczne przeciąganie liny, jestem tego pewna.
I jestem nawet pewna, że jak w końcu powie „okej”, to potem sam będzie z tym przesadzał! No faceci, mówię wam!
Pamiętaj, żeby przypaść brzuchem do ziemi i znieruchomieć, kiedy na ciebie patrzy, żeby nie wzbudzać jego podejrzeń.
Jeśli wyślesz wystarczająco dużo sygnałów uspokajających, to w końcu uda ci się go przekonać cierpliwością!
Moje psiaki dostają codziennie po pół trójkącika Krówki Śmieszki i nie ma żadnego problemu (nigdy nie miały na nic żadnej nietolerancji).